Zaandam, 7 april 2008 -  Voor talentvolle afgestudeerde HBO'ers en WO'ers bestaat het al jaren: het traineeship. InWork Detachering start in het voorjaar van 2008, in samenwerking met een aantal ROC's en het bedrijfsleven, een IT traineeprogramma voor talentvolle MBO'ers.

 

"Veel MBO'ers twijfelen na hun studie of zij door willen studeren of liever willen gaan werken. Na ons tweejarige traineeprogramma heb je een diploma van HBO niveau op zak en je hebt voldoende relevante werkervaring opgedaan om als specialist aan de slag te kunnen", aldus een HR manager van InWork Detachering. De ideale combinatie van werken en studeren!
 
Trainees combineren het opdoen van werkervaring met het volgen van een opleidingstraject om zich zo te ontwikkelen tot managers of vakspecialisten. Bedrijven gebruiken traineeships al jaren om talentvolle starters te trekken zodat zij aan het einde van het traineeship doorstromen naar die afdeling en functie waar zij het beste passen.
InWork Detachering werkt samen met een aantal toonaangevende internationale organisaties waaronder Getronics, British Telecom, Capgemini, IBM en KPMG. Wie het IT traineeprogramma van InWork Detachering met goed gevolg doorloopt kan kiezen bij welke van deze bedrijven de volgende carrièrestappen gezet zullen worden.