(Persbericht) Nieuw: Training Certified Ethical Hacker (CEH)

Eindhoven 1 december 2010 De nieuwe 6-daagse training ´Certified Ethical Hacker (CEH)‘˜ van International Management Forum gaat op 17 januari 2011 van start.

De Certified Ethical Hacker (CEH) training van EC-Council is de meest actuele en diepgaande security training in zijn soort en is platform- en productonafhankelijk.

Ethisch hackenà¢â‚¬¨
Een ethical hacker is een professional die de denk- en werkwijze van hackers kent en gebruikt om zijn systeem of netwerk te beveiligen. Na het identificeren van zwakheden, gebruikt een ethical hacker zijn vaardigheden om de organisatie veilig te stellen.

Onafhankelijke security trainingà¢â‚¬¨
Na deze training weet u hoe kwaadwillende hackers, sniffers en phishers proberen in te breken in uw organisatie. Door hun wapens te leren gebruiken, wordt uw verdedigingsstrategie intelligenter. Deze 6-daagse wordt afgesloten met het CEH examen. Het CEH certificaat staat internationaal bekend als een waardevolle aanvulling op Microsoft, Cisco of Linux certificaten.

De opleiding gaat altijd door en wij bieden u 100% slagingsgarantie!

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.