Eindhoven, 29 oktober 2012 International Management Forum breidt haar aanbod uit met de schriftelijke cursus Transfer Pricing and Intellectual Property.

In een meer kennisgebaseerde en dienstgeoriënteerde economie, vormen intangible assets zoals handelsmerken, patenten, know-how en technologie, een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfswaarde. Het juist waarderen en taxeren van Intellectueel Eigendom en andere intangible assets zijn daarom essentieel.

De internationale schriftelijke cursus over Transfer Pricing and Intellectual Property is geschreven vanuit het gezichtspunt van Transfer Pricing en waarderingsvraagstukken.

Bezoek de website voor meer informatie over deze cursus: http://www.imf-online.com/vakgebieden/belastingen/transfer_pricing_intellectual_property.php

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende schriftelijke cursussen, certificerende trainingen en (post-HBO) opleidingen. De opleidingen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het financiële, ICT, en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.