Onlangs is www.tripgids.nl online gegaan. Een site waarop een grote verscheidenheid aan uitjes in Nederland wordt gepresenteerd. Uiteenlopend van attractieparken tot zeilbootverhuurders. Op dit moment staan er al meer dan 1.500 activiteiten op de site. Iedere 'trip' wordt helder beschreven door de redactie van TripGids en voorzien van geografische informatie. Op deze manier kan de bezoeker snel en eenvoudig trips in zijn of haar omgeving vinden.

TripGids is ideaal als inspiratiebron voor een geslaagd dagje uit of zelfs vakantie in eigen land. Tevens bestaat er voor bezoekers de mogelijkheid om trips te beoordelen en foto's te plaatsen. Op deze manier kunnen de bezoeker ervaringen delen en snel een totaalindruk krijgen van een trip.

Het aantal trips op de site stijgt dagelijks. 'Er is heel veel te doen in Nederland, maar een groot aantal mensen heeft daar geen idee van. Er staan nog enkele duizenden trips in de wachtrij om beschreven te worden op de site. Daarna zullen we ook de relatief kleinere activiteiten gaan indexeren, zoals horecagelegenheden en campings', aldus de makers van TripGids. TripGids is een initiatief van Fresh-ID en Mozuma.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular