(Persbericht) LANCASTER introduceert de nieuwe collectie dameshorloges NonPlusUltra ´Lady'.

Naast het toch al omvangrijke assortiment was er behoefte aan een specifiek dameshorloge volgens de nieuwste trends: comfortabele modellen qua vorm, afmetingen en gewicht, basic design en schitterende details. De prettig geprijsde collectie is beschikbaar in maar liefst 23 verschillende uitvoeringen!

Een nieuwe trend

Een nieuwe trend op gebied van horloges staat haaks op ontwikkelingen van de laatste jaren. Waar de horloges al maar groter en zwaarder werden, is er behoefte gekomen aan stijlvol basic design, met toch onderscheidende stijlelementen.
De Italiaanse designers van LANCASTER zijn er opnieuw in geslaagd trends te zetten met deze ´Lady‘˜ collectie. Het ontwerp is van een beeldschone eenvoud, bijzonder elegant, smaakvol en vrouwelijk.

Veel keuze

Er is keuze uit een verchroomde of een rosà© gouden horlogekast, en een stalen band met hoogglans of lederen bandjes in verschillende frisse en zomerse kleuren. De modellen met schitterende steentjes en de ´Stones M.O.P.‘˜ met chique parelmoeren wijzerplaat spannen de kroon, zij zijn een sieraad om de pols van elke vrouw!