(Persbericht) Amsterdam, 24 augustus 2010 Nimble IT, onafhankelijk leverancier van netwerk apparatuur, heeft Justin Plesman (30) aangesteld als Account Executive UK and North America. Hij wordt in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor het verder versterken van de marktpositie in Engeland, Ierland en Noord Amerika. Plesman, was Territory Sales Manager voor IBM in Canada en Compugen.
Nimble IT levert nieuwe en vooral gebruikte netwerk apparatuur van Cisco, Juniper en Foundry. Het bedrijf groeit, tegen de ontwikkelingen van de markt in, sterk. De groei vindt vooral in Nederland en het Midden Oosten plaats.
à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬” EINDE PERSBERICHTà¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”
Over Nimble IT: Nimble IT is een onafhankelijke leverancier van netwerk apparatuur. Nimble IT onderscheidt zich door snelle levertijden en betere prijzen voor Cisco routers en Cisco switches. Met het aanbieden van gereviseerde en gebruikte Cisco hardware speelt Nimble IT in op de noodzaak voor bedrijven om kosten te besparen en gelijktijdig haar duurzaamheiddoelstellingen te halen. Nimble IT heeft klanten in de Benelux, Engeland, en het Midden Oosten.