WAALWIJK Het team van Thermaflex Nederland b.v. is recentelijk versterkt met accountmanager Hans Leunessen. Hans zal zich bezig houden met de ondersteuning en advisering van bestaande relaties. Daarnaast zal Hans zich ook richten op een stuk marktontwikkeling en acquisitie. Hans neemt de taken over van Sunil Nejal die in dienst is getreden van Thermaflex International Holding.

Hans kent de technische isolatiemarkt vanuit het verleden waarbij hij actief is geweest als sales manager voor Cox Geelen. à¢â‚¬à…“Er liggen veel kansen en ik zie het als een mooie uitdaging om die kansen te vertalen naar oplossingen voor klanten aldus Hans Leunessen.

Over Thermaflex Pipes & Insulation
Thermaflex produceert en levert voorgeïsoleerde kunststof leidingsystemen onder de naam Flexalen en een compleet assortiment thermische isolatiematerialen onder de naam ThermaSmart. Bij de productie van deze materialen staat de zorg voor mens en milieu voorop. De materialen zijn volledig recyclebaar, dragen dankzij hun oersterke karakter al decennialang bij aan aanzienlijke energiebesparingen en beschermen mens en omgeving in geval van brand. De producten van Thermaflex veroorzaken in vergelijking met andere producten de helft tot driekwart minder rookontwikkeling en nauwelijks tot geen uitstoot van giftige stoffen. Thermaflex heeft eigen vestigingen in Polen, Turkije, Thailand, Duitsland, Oostenrijk, Rusland, Mexico, India en Frankrijk. Het hoofdkantoor zit in Waalwijk, Nederland.

Over ThermaSmart
ThermaSmart is nieuw, verbeterd professioneel isolatiemateriaal dat geschikt is voor het isoleren van zowel warm en koud waterleidingen, koel- en luchtbehandelinginstallaties, maar ook voor airconditioning. ThermaSmart is een thermoplastisch elastomeerschuim dat flexibel blijft binnen het temperatuurbereik van -80°C tot +95°C. Het materiaal is sterker dan de traditionele elastomeren en het is ook nog eens beter bestand tegen beschadigingen à©n UV-bestendig, Hierdoor is ThermaSmart ook geschikt voor buitentoepassingen. Of anders gezegd: ThermaSmart combineert de voordelen van rubber, elastomeerschuim en polyethyleen.
ThermaSmart beschikt door een zeer fijne celstructuur en het toevoegen van isolerende additieven over een zeer goede warmtegeleidingcoëfficiënt (), namelijk 0,032 W/mK bij 0°C en 0,036 W/mK bij 40°C. Daar komt nog eens de hoge waterdampdiffusiecoëfficiënt (-waarde) van meer dan 10.000 bij, waardoor het materiaal niet bijdraagt aan spanningscorrosie.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular