(Persbericht) Waarom is ´ie nou niet gewoon hersenchirurg geworden? In de videoserie ´My Son The DJ‘˜ spreken we DJ‘˜s en hun ouders over het (nacht)leven achter de draaitafels. In deze zevende aflevering: Munchi.

Sinds vorig jaar is Munchi à©à©n van de belangrijkste vertegenwoordigers van Moombathon een mix van reggaeton, Nederlandse house, latin en vele andere muziekstijlen waarbij stilzitten schier onmogelijk is.

We volgen deze weelderig gekrulde DJ/producer tijdens zijn optredens en thuis in Rotterdam, waar hij een warme band met zijn moeder deelt. Dat hij zijn nieuwe EP ´Fucking Up Your Mom‘˜s Favourite Tracks‘˜ wil noemen, heeft daar overigens niets mee te maken.

De laatste aflevering hebben we Moombahton DJ Munchi geïnterviewd, een upcoming producer uit Nederland met een internationale track record. Moombahton is in Nederland steeds groter aan het worden en Munchi kan zich scharen achter grote internationale namen. Je kunt de video hier bekijken: http://www.jagerland.nl/videos/my-son-the-dj-afl-7-munchi-3/.

Als je dit filmpje net zo tof vindt als wij, dan kan je deze video op je site plaatsen of delen. Het enige wat we je vragen is een bronvermelding van Jagerland.nl.

Meer info
Munchi is Rayiv Munch uit Rotterdam. Voordat Munchi de ´Moombahton EP‘˜ van grote eclectic DJ uit Amerika; Dave Nada ontdekte, maakte hij al enkele jaren Reggaeton en Club Music. In 2010 besloot hij zijn mixtapes te sturen naar Dave Nada. Sindsdien is hij een van de belangrijkste vertegenwoordigers van het subgenre Moombahton, een mix van Nederlandse house en reggaeton, inclusief elementen uit dubstep, ambient en soul. Nu doet hij zijn best om Moombahton bekend te maken bij een groot publiek en dit opkomende genre ook in nieuwe richtingen te pionieren. Hij is een ongelofelijke producer die elementen uit verschillende stijlen en invloeden combineert.

Embed-code:

Watch and share!