ENKHUIZEN - Via WINDKRACHT 5 een buy and charter kopen als particulier een nieuwe Bavaria zeilboot kopen die deel gaat uitmaken van onze vloot. Gedurende minstens 1 jaar verzorgen wij de gehele verhuur van uw charter schip. Daar uw zeiljacht op deze wijze bedrijfsmatig geëxploiteerd wordt, kunt u de 19% B.T.W over het aankoopbedrag terugvorderen.
U heeft er geen moeite mee dat andere mensen van uw boot gebruik maken als u dat niet doet. Doordat uw boot verhuurd wordt gedurende de tijd dat u er zelf niet mee vaart, kost de boot u geen duizenden euro‘˜s per jaar.
U heeft zelf geen omkijken naar het uitgeven en weer innemen van uw schip, terwijl u er ook zelf gebruik van kunt maken.

Buy een charter een nieuwe Bavaria met een gunstige korting van 10%, indien u een verhuurcontract van 1 jaar met ons aangaat. Uiteraard kunt u dit na 1 jaar verlengen.

Wij garanderen u de meest gunstige verhuurcondities.

Bij elke boeking, ontvangt u van ons een overzicht. Wij verhuren uitsluitend aan mensen met ruime zeilervaring. Wij verhuren vanuit Enkhuizen. U kunt altijd 3 weken per jaar met uw schip op vakantie. Daarnaast kunt u over uw schip beschikken als deze niet verhuurd is, u bent tenslotte de eigenaar van het schip.
Wij zijn een zeiljacht verhuurbedrijf met een uitgebreide vaste klantenkring.
Persoonlijke benadering en klantgerichte service staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij hebben nog plaats beschikbaar in onze vloot voor het seizoen 2010.

De cijfers

Op basis van de afgelopen jaren kan met de volgende gemiddelden worden gerekend. Door de evenwichtige samenstelling van onze vloot gelden deze cijfers eigenlijk voor ieder type schip.

Alle cijfers zijn procentueel gerelateerd aan de aanschafwaarde van het schip exclusief BTW.

Opbrengst uit verhuur 10 tot 18%

Bezoek nu de website van Yachtcharter Windkracht 5!