Na een turbulente en vliegende start op 1 maart 2006 bleek de bestaande bedrijfsruimte van XCJ reclameproductie op de professor Röntgenstraat 8 in Apeldoorn al snel te klein.

Al na het eerste jaar onderzocht XCJ de mogelijkheid voor een ander onderkomen. De sfeer en uitstraling van het pand op de Professor Röntgenstraat was van dien aard dan we er de voorkeur aan gaven om op deze locatie te blijven.

 

Na een turbulente en vliegende start op 1 maart 2006 bleek de bestaande bedrijfsruimte van XCJ reclameproductie op de professor Röntgenstraat 8 in Apeldoorn al snel te klein.

Al na het eerste jaar onderzocht XCJ de mogelijkheid voor een ander onderkomen. De sfeer en uitstraling van het pand op de Professor Röntgenstraat was van dien aard dan we er de voorkeur aan gaven om op deze locatie te blijven.

Na een renovatie van de zolder ontstond er weer een representatieve bedrijfsruimte als onderkomen voor XCJ.

Meer ruimte voor de studio en de mogelijkheid om het één en ander te tonen van eerder geproduceerde display en promotiematerialen is er zelfs nog ruimte voor het uitbreiden naar meer werkplekken die we begin 2008 al verwachten.

Met de huidige bezetting kunnen we nóg sneller reageren en hebben we onze studio weer voorzien van meer en verbeterde technische voorzieningen.

Wist u dat XCJ de bedenker is van de naam Bobcorn en voorzag in een schitterende metalen design ombouw rondom deze Bobcornmachine? Dat we hiervoor óók de PR campagne verzorgen?

Bezoek eens de website www.bobcorn.nl en bekijk het promotiefilmpje van deze unieke Ultra Light en gezonde wafel die op een innovatieve wijze op het verkooppunt geproduceerd wordt.

Wist u dat XCJ naast onze 3 dimensionale ontwerpen veelal óók de productie van de verschillende display en promotiematerialen verzorgt en dat dit veelal goedkoper kan dan bij diverse displayfabrikanten?

Dat XCJ zich niet laat beperken tot het toepassen van enkele soorten materiaal? Dat we display, verpakking en promotiematerialen maken van kunststoffen zoals acrylaat, polystyreen, PET-G, PVC, staal (buis en plaat), massief- en golfkarton en vele materiaalsoorten meer.

Dat XCJ naast de opmaak van het huis aan huis te verspreiden najaarsfolder voor Koninklijke Talens ook de productie hiervan verzorgt? Inclusief het bijbehorende promotiemateriaal in de vorm van kartonnen schapkaarten én de promotieposters.

Dat we naast de ontwikkeling van display en promotiematerialen XCJ vorm geven aan verpakkingen en verpakkingsuitstraling. XCJ heeft in haar korte bestaan al 5 innovatieve en klinkende productnamen geproduceerd én gedeponeerd voor haar relaties.

XCJ een jaaromzet van meer dan een miljoen euro heeft?

.

XCJ voor veel A-merken werkt zoals: Natterman, Tiger Balm, Busticare, Muesli+, Lucovitaal, Sleepzz, Sparta en meer.

Dat we thuis zijn in de markt van voedingssupplementen en zelfzorggeneesmiddelen.

 

Dat we voor deze relaties vaak komen met innovatieve promotievormen die zich niet alleen onderscheiden in hun uitvoering maar ook zeker in de betaalbaarheid!

 

Wist u dat XCJ steeds meer huisstijl- items ontwikkeld én produceert. De geheel vernieuwde huisstijl van NCP HRM is daar een schitterend voorbeeld van. Kijk voor een impressie op:

http://brochure.diensten.ncphrm.nl/

 

Dat we logo’s en beeldmerken ontwikkelen zoals het nieuwe logo voor restaurant De Bonte Koe in Garderen!

 

Dat Hotel Restaurant De Echoput, haar internetmarketing over laat aan XCJ reclameproductie en daarmee direct succes boekt. XCJ realiseerde namelijk binnen 1 maand de presentatie van de diensten en producten van de Echoput veelal op de eerste pagina’s in Google. XCJ voorzag in een hoog rendement - Google Adwords campagne - die naast hun verbeterde vindbaarheid direct leidt tot meer hotelkamer boekingen in dit fantastische Hotel Restaurant in de bossen bij Apeldoorn!

Zoek in Google op bijvoorbeeld “Hotel Apeldoorn” en zie de hoge positie van de smaakvolle wereld van De Echoput!

 

 

Dat we klaar zitten voor uw promotievormen?

We een betaalbaar en succesvol reclamebureau zijn in Apeldoorn die rekening houdt met de produceerbaarheid van álle ontwikkelde promotievormen.

Dat we geen angst hebben voor “No Cure No Pay”

Dat we voor ál onze relaties veel meer doen dan welk reclamebureau dan ook en vaak werkzaamheden zien als (kosteloze) service omdat we ervan uitgaan van het principe:”Als het met u goed gaat, gaat het goed met ons”.

Dat we houden van duidelijkheid en dat we u graag verassen met concepten en vormgeving en juist niet met onverwachte en te hoge facturen.

Dat we razendsnel reageren en waarmaken wat we u beloven?

 

 

Als u dát allemaal weet, bezoek dan de website van XCJ en neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, dienst of producten. Laat u verassen door de snelheid, tarieven en concepten uit de creatieve koker van XCJ.

Vergelijk ons met uw huidige bureau, wij zijn ervan overtuigd dat we dat bij élke productie kunnen.

 

 

Kijk voor de laatste producties in onze portfolio op:

http://www.xcj.nl/portfolio/portfolio/

Lees hoe onze relaties denken over XCJ bij de testimonials: http://www.xcj.nl/xcj/testimonials/testimonials.html

Kijk welke media reeds over XCJ berichten bij:

http://www.xcj.nl/xcj/in-de-media/in-de-media.html

 

Meer informatie over dit reclameproductiebureau vind u op www.xcj.nl

 

XCJ staat voor “IK ZIE JE” en dat maken we áltijd waar!