Persbericht
per 9 juli 2010

Kerst is een bijzondere tijd!

Hannick Reizen, directseller en marktleider op het gebied van opera- en concertreizen, heeft een brochure uitgebracht volledig gericht op kerstreizen. Deze brochure sluit aan op de behoefte van vele consumenten om tijdens de kerstdagen er even lekker uit te zijn en gezamenlijk te genieten van klassieke muziek, de betoverende kerstsfeer en boeiende excursies.

Brochure Kerstreizen 2010

In deze brochure staan de volgende nieuwe bestemmingen:

Kerst Opera en Concert Cruise
Een kerstcruise op het luxe 5-sterren hotelschip Swiss Sapphire. Dit schip wordt tot de top van de riviercruiseschepen gerekend. In de salon vindt dagelijks een klassiek concert plaats uitgevoerd door het professionele Klassieke Duo: violiste Wilma Thalen en pianiste Erzsike Kà¶vy. Daarnaast vormen de opera‘˜s en concerten in Essen, Frankfurt en Dà¼sseldorf de parels op de kroon van de kerstcruise.
6-daagse cruise. Vertrek 22 december 2010

Muzikale kerst in elegant Wiesbaden
Wiesbaden biedt een rijk cultureel aanbod en een indrukwekkende architectuur. Tijdens kerst is het centrum versierd met duizenden lampjes en kerstkramen. Men proeft de ultieme kerstsfeer van Wiesbaden en geniet van prachtige muziek. Op eerste kerstdag beluistert men in de Lutherkerk in Wiesbaden het grootste werk van Monteverdi: de Mariavespers, een bijzondere uitvoering omdat het dit jaar precies 400 jaar geleden is dat Claudio Monteverdi de Vespers componeerde.
6-daagse reis per Royal Class touringcar. Vertrek 22 december 2010

Bad Kissingen Winterzauber Festival
Ultieme kerstsfeer in het charmante kuuroord Bad Kissingen. Briljante uitvoeringen van klassieke muziek, ballet, opera en ook jazz staan op het programma. Zowel bekende sterren als kansrijke jonge artiesten komen naar Bad Kissingen om hun talent aan u te tonen. Deze kerstreis biedt de mogelijkheid de magische kerstsfeer van Bad Kissingen te proeven en mooie klassieke muziek tijdens de Kissinger Winterzauber te beluisteren.
6-daagse reis per Royal Class touringcar. Vertrek 21 december 2010

Jubileumreis met de kerst naar Bad Homburg
In 2010 is het twintig jaar geleden dat Hannick Reizen de eerste muziekliefhebbers mocht verwelkomen. Met de kerstreis naar het chique Bad Homburg sluit Hannick Reizen haar jubileumjaar stijlvol af. De reisdeelnemers ontvangen feestelijke jubileumextra‘˜s zoals een glas champagne tijdens de welkomstborrel op de eerste avond en tijdens de pauze van Hoffmanns vertellingen, een mooie kerst-cd en een boekje met literaire kerstverhalen.
6-daagse reis per Royal Class touringcar. Vertrek 22 december 2010

Het meest actuele aanbod op www.hannick.nl
Het complete aanbod, met uitgebreide reisbeschrijvingen, is te vinden op www.hannick.nl. Tevens is hier achtergrondinformatie over de bestemmingen en muziek te vinden. Ook staan reisverslagen en reacties van klanten op de site gepubliceerd en stellen de reisleiders zich voor.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie bel 070 - 319.19.29. Uw contactpersonen zijn Hanni Gerretsen ([email protected]) en Hanneke Gillieron ([email protected]).

HANNICK REIZEN BV
Geestbrugweg 28
2281 CL Rijswijk
Tel: 070 - 319.19.29
Fax: 070 319.12.62
[email protected]
www.hannick.nl