Datingsite be2 is een nieuwe international TV campagne gestart. Nadat de commercial al in Duitsland, Zweden en Zwitserland te zien was is nu ook Nederland aan de beurt. In Nederland wordt de nieuwe TV commercial vanaf 10 oktober vertoond op Nederland 1, 2 en 3. De komende maanden zal be2 een groot offensief doen op televisie om nog meer singles te helpen aan een serieuze relatie en de ideale partner te vinden.
De nieuwe commercial is geproduceerd door Nippes Yard and toont o.a. een liefdeskoppel in een skydive boven Berlijn. Er waren twee sprongen van het liefdespaar nodig voordat het koppel er in slaagde elkaar te kussen tijdens de vrije val.

Over be2:
be2 is een van de grootste en snelst groeiende online relatiewebsites ter wereld. be2 brengt partners samen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het bedrijf is opgericht in 2004 door Dr. Robert Wuttke en heeft haar hoofdkantoor in Luxemburg. Inmiddels is be2 aanwezig in 36 landen en op alle 6 continenten. Door middel van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest ontvangt ieder be2 lid een persoonlijk profiel. Dit profiel wordt vergeleken met de profielen van andere leden. be2 stelt vervolgens potentiële partners voor die bij elkaar passen. Dit is het bijzondere van de service: leden hoeven niet zelf te zoeken maar krijgen partner aanbevelingen.
Direct vanaf de start kende be2 een ongekende groei. be2 heeft momenteel 230 werknemers uit 44 landen en meer dan 16 miljoen geregistreerde leden wereldwijd. 20.000 nieuwe leden sluiten zich dagelijks aan bij be2. be2 heeft in Nederland een ongekende groei doorgemaakt de laatste jaren en zich een vaste positie onder de grootste datingsites verworven.

Website: http://www.be2.nl/blog/be2-nieuws/nieuwe-commercial-dating-site-be2/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular