Kamerverhuur.nl gaat de concurrentie aan met nummer à©à©n kamernet. Ruim anderhalf jaar
is kamerverhuur nu in de lucht en de zaken lopen voorspoedig. Bijna driehonderdduizend gebruikers en dit aantal groeit nog elke dag!

Het grootste punt waarmee kamerverhuur.nl zich onderscheidt is dat gebruikers helemaal niets hoeven te betalen. In vergelijking met sites als Kamernet en Direct wonen hoeft men geen geld te betalen om op kamers te kunnen reageren. Ook voor mensen die zich niet meteen willen aanmelden biedt kamerverhuur een optie. Als niet lid kun je namelijk gewoon alle kamers bekijken. Mocht je besluiten om te willen reageren dan kun je alsnog aanmelden.

Ook gaat in oktober de eerste nieuwsbrief van kamerverhuur.nl de deur uit. Iedere huurder en verhuurder van kamerverhuur.nl zal deze nieuwsbrief in zijn e-mail krijgen. In deze nieuwsbrieven worden tips gegeven over hoe je als student het wonen op kamers zo aangenaam mogelijk kunt maken. Ook krijgt men tips hoe het beste naar kamers te zoeken.

Kamerverhuur.nl is een advertentieplatform op het gebied van het huren en verhuren van woonruimte in heel Nederland. Wij bieden de mogelijkheid gratis woonruimte op deze website te plaatsen, die door een groot publiek bekeken zal worden.
De bezoeker heeft de mogelijkheid via onze site te zoeken naar woonruimte aan de hand van persoonlijke criteria, en een reactie te plaatsen wanneer er interesse is.

Website: http://www.kamerverhuur.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular