(Persbericht) Houten, september 2010 Remko Menderink (35) is vanaf 1 augustus als consultant in dienst getreden bij Dink Intelligence. Door zijn gedegen Business Intelligence achtergrond kan Dink Intelligence rekenen op goede versterking van het team.

Remko Menderink heeft grondige ervaring als functioneel BI-consultant en informatieanalist. Hij heeft in de afgelopen jaren diverse projecten uitgevoerd voor onder andere TUI Nederland, TNT Express en Eneco. Zijn keuze voor Dink Intelligence is heel bewust gemaakt. à¢â‚¬Å“Dink Intelligence is een jonge dynamische organisatie met een vernieuwende blik op intelligence in de breedste zin. Deze vernieuwende blik vertaalt zich in een innovatief concept waarmee Dink Intelligence haar klanten van gerichte informatie oplossingen voorziet. Ik zie het als een leuke, leerzame en belonende mogelijkheid om met dit concept aan de slag te kunnen bij onze klanten. De overstap naar Dink Intelligence is daarmee voor mij de ideale en logische volgende stap in mijn carriere als consultant.à¢â‚¬, alsdus Menderink.

à¢â‚¬Å“Wij zijn erg enthousiast over de aanwezigheid en betrokkenheid van Remko binnen ons team.à¢â‚¬, aldus Jochem Wieberdink, directeur van Dink Intelligence. à¢â‚¬Å“Door zijn ruime ervaring als informatieanalist is Remko is staat om op alle niveaus betrokken te zijn bij het informatieanalysetraject. Hierdoor kan Dink Intelligence haar dienstverlening nog beter maken.à¢â‚¬

Over Dink Intelligence
Dink Intelligence ondersteunt ambitieuze en slagvaardige organisaties bij het verkrijgen en efficiënt gebruikmaken van intelligence. We bepalen samen in welke groeifase uw BI en/of CI activiteiten zich bevinden en maken een actieplan om de volgende fase te bereiken. Dink Intelligence is onafhankelijk van technologieleveranciers en adviseert u welke technologie aangewend moet worden om de processen zo goed mogelijk te ondersteunen. Dink Intelligence is onderdeel van de Redwood International Business Group.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular