(Persbericht) PERSBERICHT

WebPeople
Willy den Oudenstraat 24
3056 AD Rotterdam

Rotterdam, 29 november 2010

NIEUWE DOMEINNAAM-REGISTRATIES MOGELIJK MET WA.NL

Toevoeging van twee letters aan een webadres brengt voor starters en andere ondernemers een betere vindbaarheid binnen handbereik. Met ruim 4 miljoen geregistreerde domeinnamen in het .nl-segment is een onderscheidende en pakkende presentatie op het internet steeds moeilijker. WebPeople introduceert de extensie wa.nl. Gratis.

Waar Anders?
De dreigende verzadiging van domeinnamen leidt er toe dat bedrijven vaak ongewenst andere en langere namen moeten bedenken om vindbaar te zijn op het internet. Door registratie als 'domeinnaam.wa.nl' is een unieke registratie voor veel organisaties weer mogelijk. "Vooral starters kiezen noodgedwongen steeds langere nl-domeinnamen. Ook steekt het dat je soms een buitenlandse extensie moet aanvragen, omdat alleen op die manier Nederlandse woorden nog vastgelegd kunnen worden", aldus initiatiefnemer Pascal Rijnja van WebPeople. Uit proefnemingen kwam de compacte toevoeging 'wa' het beste naar voren: "Men vindt het ook wel logisch: 'Waar Anders?' ".

Direct beschikbaar
De standaard registratie van een wa.nl-domeinnaam is gratis. Registraties vinden plaats op volgorde van binnenkomst: wie het eerste komt, die het eerste maalt. Webpeople bereidt ook een wa.nl-verkoopsysteem voor, dat de houders van een wa.nl-domeinnaam t.z.t. de mogelijkheid biedt zijn of haar wa.nl-domeinnaam over te dragen aan een andere houder tegen een eventuele vergoeding, net zoals dat gaat bij de top-level domeinnamen. Meer informatie over wa.nl vindt u op de website (www.wa.nl).

WebPeople is actief op internet sinds 1999.
---------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Meer informatie bij Pascal P. Rijnja,
email : [email protected],
telefoon 06-50243198

WebPeople
Willy den Oudenstraat 24
3056 AD Rotterdam