(Persbericht) Targus introduceert twee handige hoezen voor het bewaren en vervoeren van de populaire iPad࢑ž¢ en andere tabletcomputers. Deze compacte hoes onderscheidt zich van andere modellen doordat hij de gebruiker de mogelijkheid biedt direct op het scherm van de iPad te werken, terwijl deze in de hoes zit. Met de iPad in de hoes kan men zelfs films bekijken of boeken ´hands-free‘˜ lezen.

De iPad is recent geïntroduceerd en in recordtijd enorm populair geworden bij zowel IT-specialisten als zakenmensen en studenten. Het apparaat is erop gebouwd om overal en altijd mee te nemen en te gebruiken, en dat stelt hoge eisen aan een praktische en functionele manier van vervoeren. Aan deze eisen wordt ruimschoots voldaan door de nieuwe iPad hoes, die het kostbare apparaat beschermt tegen krassen en stof en die aanpasbaar is voor de verschillende gebruiksmogelijkheden van de iPad.

Exclusieve hoes en praktische standaard in à©à©n
De iPad kan in de hoes liggend worden gebruikt: de hoes wordt als een boek opengeslagen om snel e-mails te lezen of een website te bezoeken. Om langere teksten te kunnen schrijven, opent men de hoes geheel om alle toetsen gemakkelijk te kunnen bereiken.

Als men de iPad wil gebruiken om een film te kijken of voor ´hands-free‘˜ lezen, kan de voorzijde worden gedraaid en in positie worden geklikt: hij werkt dan als steunvoet voor het scherm, dat nu als een laptopscherm schuin kan staan.

De hoes is gemaakt van soepel en sterk zwart leder en beschermt de iPad optimaal. Hij kan worden gesloten met een handige ´wrap-around‘˜ riem die het stijlvolle uiterlijk vervolmaakt. Binnenin heeft de hoes een zachte, beschermende voering in een fraaie contrastkleur.

De Targus Truss Case is ook te gebruiken voor andere tabletmodellen, zoals bijv. de Samsung Galaxy en is verkrijgbaar in twee modellen:
Targus Truss-Case voor iPad࢑ž¢ 9,7à¢â‚¬ THZ022EU - adviesprijs €44,99
Targus Truss-Case voor tablets 7à¢â‚¬ THZ040EU adviesprijs €34,99