(Persbericht) De autoveiling site GratisAutoveiling.nl is een nieuwe autoveiling website waar je eenvoudig en gratis je auto kunt laten veilen. Echt vreemd is dat niet, behalve dat deze dienstverlening geheel gratis is voor de verkopende partij. Uitsluitend officiele professionele autobedrijven hebben toegang tot de autogegevens en kunnen een bod doen tijdens de autoveiling.

Doordat alleen de speciaal geselecteerde 1.572 betrouwbare autoinkopers meebieden is een correcte en veilige afwikkeling na de verkoop gegarandeerd. Nadat de auto anoniem is aangemeld zullen de autoinkopers een bieding doen in de afgeschermde autoveiling. Het hoogste bod wordt vrijblijvend per e-mail voorgelegd aan de verkopende partij.

Gratis auto verkopen via autoveiling
Als de eigenaar gebruik wil maken van het aanbod dan is een druk op de knop voldoende om de auto gratis te verkopen aan het officiële autoinkoop bedrijf.

Onderdeel van auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl
Deze autoveiling website is een onderdeel van de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl. Via tientallen websites verzamelt dit online autobedrijf dagelijks honderden autotaxatie verzoeken, Naast het verzamelen van de leads, welke worden voorgelegd aan de autobedrijven, bemiddelt het bedrijf ook actief bij de verkoop van de auto. De consument heeft bij wijze van spreken een eigen automakelaar welke de beste deal probeert te regelen en op de hoogte is van alle ins en outs van de automarkt.

Kijk op AutoVerkopenTips.nl voor meer tips over het gratis via een autoveiling verkopen van een auto.