(Persbericht) Nijmegen, 6 april - De Planon Groep, wereldwijde softwareleverancier van Facility Management-, Corporate Real Estate- en Service Management-oplossingen, lanceert de nieuwste versie van haar software. Planon Release 2011 helpt organisaties om te gaan met een veranderende werkomgeving, waar het 'traditionele' kantoor wordt vervangen door nieuwe, flexibele werkplekconcepten, en deze efficiënt te beheren.

Planon Release 2011 biedt een breed scala aan nieuwe, innovatieve toepassingen die ondersteunende diensten in staat stellen de productiviteit van medewerkers te verhogen, kosten te verminderen en tegelijkertijd duurzamer te ondernemen.

Planon Release 2011 bevat verschillende nieuwe oplossingen:
à¢â‚¬¢ De Planon Kiosk Solutions ondersteunen de invoering van nieuwe werkplekconcepten met intuïtieve touch screen-toepassingen en geven inzicht in de werkelijke bezetting van werkplekken en vergaderruimtes.
à¢â‚¬¢ Planon Solutions voor AutoCAD® ondersteunen professioneel ruimte- en werkplekbeheer in AutoCAD® en bewaken de consistentie tussen CAD-tekeningen en Planon.
à¢â‚¬¢ Met conditieafhankelijk onderhoud worden onderhoudsactiviteiten automatisch gepland op basis van de gewenste staat versus de werkelijke staat van gebouwen, installaties of bedrijfsmiddelen, geheel conform de NEN 2767-norm.
à¢â‚¬¢ Planon Business Monitoring Solutions helpen bij het evalueren, borgen en verhogen van de kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid.
à¢â‚¬¢ De Planon Self-Service Knowledge Base biedt medewerkers digitale toegang tot waardevolle informatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Plaats- en tijdonafhankelijk, altijd actueel, en eenvoudig in gebruik.

www.planon.nl
------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT--------------------------------------
Over Planon
Planon is de internationale softwareleverancier van Facility Management-, Corporate Real Estate- en Service Management-oplossingen. Planon levert oplossingen die concreet bijdragen tot kostenreductie, klantgerichtheid, duurzaamheid en efficiency. Deze oplossingen zijn onder meer Space en Workplace Management, Maintenance Management, Integrated Services Management en Corporate Real Estate Management. Meer dan 1.300 organisaties over de hele wereld maken gebruik van onze oplossingen. Planon bestaat ruim 25 jaar en heeft momenteel eigen kantoren in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Groot-Brittannië, India en de Verenigde Staten.