(Persbericht) De nieuwe website van Sluban is vandaag gelanceerd. Voor de nieuwe website is er een geheel nieuw design ontwikkeld en zijn er enkele belangrijke verbeteringen doorgevoerd. De website is interactief van opzet en heeft een frisse uitstraling, waarbij de uitingen nog beter naar voren komen.

De nieuwe website www.sluban.nl is ontwikkeld omdat er duidelijk behoefte was aan een nieuwe, creatieve en inspirerende website. à¢â‚¬Å“Sluban heeft de afgelopen tijd een stormachtige groei doorgemaakt, en geldt inmiddels als hà©t alternatieve merk bouwstenen. De vorige website bestond al anderhalf jaar, en was op meerdere punten toe aan vernieuwing. Met de nieuwe website zijn wij in staat onze internationale online ambities verder te verwezenlijken.à¢â‚¬ aldus de woordvoerder van Sluban Europe.

De nieuwe website is internationaal opgezet, waarbij de bezoekers eenvoudig kunnen wisselen tussen verschillende talen. Met een creatieve uitstraling en interactieve elementen is het een inspirerende omgeving voor kinderen. Maar ook volwassenen kunnen eenvoudig een geschikte set vinden om cadeau te geven. Daarnaast is het mogelijk om snel en eenvoudig een verkooppunt in de buurt op te zoeken, waar Sluban gekocht kan worden.

De nieuwe website is ontwikkeld in samenwerking met Cream, een full-service internetbureau. Sluban is een alternatief merk bouwsteentjes dat past op de bekende LEGO blokjes. Sinds 2008 is Sluban verkrijgbaar in Nederland bij speelgoedwinkels, marktkramen en diverse webwinkels. Voor meer informatie kunt u terecht op www.sluban.nl.