(Persbericht) ...maar natuurlijk ook voor isolatiefabrikanten, bouwmaterialenhandelaren en aannemers. Op isolatie.bluestart.nl vinden zij alles wat een professionele isoleerder nodig heeft. Zo worden regelmatig artikelen over isoleren en isolatie geplaatst. Deze kunnen worden ingezonden door de bezoekers van deze portal, of zijn geschreven door isolatie.bluestart zelf. Daarnaast krijgen alle bezoekers van deze portal de mogelijkheid om op artikelen en nieuws te reageren. Dit maakt deze isolatieportal tot een open platform en een communicatiemiddel voor branchegenoten.

Wat vindt u op isolatie.bluestart.nl
Op de MKB isolatieportal isolatie.bluestart.nl vindt u artikelen over uiteenlopende isolatieonderwerpen. Daarnaast vindt u hier ook:

  • Het laatste isolatienieuws
  • Een overzicht van alle beurzen en demonstraties
  • Een overzicht van isolatievakbladen
  • Een uitgebreide branchegids
  • Een overzicht van opleidingen

Al deze overzichten, nieuwsberichten en artikelen kunnen door de bezoekers van deze portal worden ingezonden. Dit maakt deze portal tot een online ontmoetingsplaats. Van MKB-ers, voor MKB-ers!

De naam isolatie.bluestart.nl
Bluestart.nl is de verzamelnaam voor verschillende branchegerichte portals voor MKB. Bluestart is kort geleden begonnen met het opzetten van diverse portals, gericht op Midden en Klein Bedrijf. De eerste portal onder de vlag van Bluestart is de isolatieportal. Binnenkort verwacht Bluestart de tweede portal te lanceren. Deze gaat over Green Management en sluit hiermee perfect aan op de isolatieportal.

Doelgroep
De doelgroep voor isolatie.bluestart.nl is alle Midden en Klein Bedrijven die werkzaam zijn in de isolatiebranche. De branchegenoten kunnen op deze portal kennis delen en vergaren. Voor fabrikanten, handelsbedrijven en media is het een plek om hun producten te promoten. Bijvoorbeeld door een artikel of nieuwsbericht in te zenden. Voor aannemers en isoleerders is het een plek om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties. Kortom: isolatie.bluestart.nl is van MKB-ers, voor MKB-ers en hiermee dà© verzamelplaats voor isoleerders!

Internetadres isolatieportal: http://isolatie.bluestart.nl