(Persbericht) Spiegeltje, spiegeltje aan de wandà¢â‚¬¦

Kleine dametjes worden snel groot. En wat is er leuker dan met je moeder of een vriendinnetje lekker tutten voor de spiegel? Meisjes gaan maar al te graag aan de slag met jouw make-up, sieraden en nagellak. Je dochter kan zich nu helemaal uitleven met de nieuwe kindernagellak van Hopscotch. Op waterbasis, dus absoluut veilig en makkelijk te verwijderen.

De meeste meisjes vinden het heerlijk om tot een heuse prinses te worden omgetoverd. Met een mooie jurk en met behulp van mama‘˜s make-up, sieraden en nagellak. De meeste soorten nagellak bevatten oplosmiddelen en alcohol en zijn niet bepaald kindvriendelijk. Met de kindernagellak van Hopscotch op waterbasis kan je dochter lekker zelf aan de gang. De nagellak is vrij van schadelijke stoffen, binnen 3 minuten droog en eenvoudig te verwijderen met de bijpassende nagellakremover van water en dennenolie. Ook voor mama een fijne nagellak.

De Hopscotch kindernagellak is er in zes knalkleuren met namen zoals Red Rover, Ice Cream Soda Pop en Bubble Gum. Verkrijgbaar bij www.greenjump.nl

***

Over Greenjump
De webshop Greenjump.nl heeft meer dan duizend mama- en kinderproducten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Persberichten van Green Jump zijn te vinden op de perspagina http://www.greenjump.nl/pers

Voor meer informatie en foto‘˜s kunt u contact opnemen met:

Greenjump

Manon Gagic e [email protected]

www.greenjump.nl t 06 21 27 33 34

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular