(Persbericht) De nieuwe collectie van Klean Kanteen is gearriveerd in Nederland. Paars, groen, geel, fuchsia, aqua en meer, de nieuwe kleurtjes gaan een stuk verder dan de basics die er al waren. Er is nu echt geen reden meer om een plastic flesje te gebruiken. Er zijn drinkbekers van 355 ml tot 1,2 liter verkrijgbaar.

Dagelijks worden er in Nederland bijna een half miljoen plastic flesjes weggegooid.

De Klean Kanteen is dà© milieuvriendelijke oplossing voor iedereen die graag iets te drinken meeneemt: tijdens het reizen, bij het sporten, op kantoor, bij een picknick, enzovoort. De rvs drinkbekers, bidons en thermosflessen van Klean Kanteen zijn duurzaam, nemen geen vieze geurtjes en smaken op, zijn makkelijk schoon te maken en zien er trendy uit.

Extra fijn om te weten: de Klean Kanteen is vrij van weekmakers, bpa of andere giftige stoffen. Stoffen die in plastic flesjes wel zitten. De Klean Kanteens worden bovendien op een veilige en duurzame manier geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden en tegen een eerlijk loon.

Praktisch en hygiënisch

De Klean Kanteen is er met een handig Avent tuitje voor de kleintjes, een sportdop of een lekdichte gewone dop. De drinkflessen hebben een grote opening, makkelijk voor ijsblokjes en ook eenvoudig schoon te maken. In de wijde en thermosuitvoering kan ook eten worden meegenomen zoals fruit met yoghurt, havermout of soep.

De drinkbeker is gemaakt van 18/8 food grade roestvrij staal, zonder scherpe randjes waar bacteriën zich kunnen ophopen of waaraan je je kunt bezeren.

De Klean Kanteen is exclusief verkrijgbaar bij www.greenjump.nl, dà© webshop voor het hele gezin met veel eco, bio en fair trade producten.

***

Over Greenjump

De webshop Greenjump.nl heeft een uitgebreid assortiment eco, bio en fair trade producten voor baby‘˜s en kinderen van 0 tot 8 jaar. Oprichters Goran en Manon Gagic maken het ouders makkelijk door in een webwinkel alle leuke, verantwoorde en betaalbare baby- en kinderspulletjes aan te bieden.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Foto‘˜s zijn te downloaden via http://www.greenjump.nl/Pers/30/Beeldmateriaal

Persberichten van Green Jump zijn te vinden op de perspagina http://www.greenjump.nl/pers

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Greenjump

Manon Gagic

t 06 21 27 33 34

e [email protected]

www.greenjump.nl