Uitgeverij van Woonmedia Cubic*Media uit Rotterdam geeft deze maand zijn eerste landelijke woonkrant uit: Wonen-Doe-Je-Zo.nl. Het unieke aan deze woonkrant is dat hij enkel bij verhuizende consumenten in Nederland postaal op de deurmat valt. Vandaar de ondertitel van Wonen-Doe-Je-Zo.nl; dà© krant voor verhuizend Nederland.

Zes keer per jaar ontvangen alle mensen die op het moment van verschijnen in Nederland een woning te koop hebben staan gratis deze postaal verzonden krant. De krant biedt de verhuizende consument, wooninformatie, bruikbare tips en aanbiedingen die hen op weg helpen bij het maken van keuzes in het verhuismoment. Door de woningverkoper in een vroeg stadium in het verhuismoment postaal te benaderen met een onafhankelijk medium in zowel redactionele invulling als in bladformule fungeert deze krant als oriëntatiemiddel.

De landelijke oplage van Wonen-Doe-Je-Zo.nl is afgestemd op het actueel te koop staande woningaanbod en bedraagt 180.000 exemplaren. Organisaties, zoals NVM, NiKi.nl, Funda, Fortis Bank, KNB, Milieu Centraal, LNV en Quooker helpen ons de verhuizende consument te informeren over hun producten en diensten.

Naast de krant heeft Wonen-Doe-Je-Zo.nl ook de website www.wonen-doe-je-zo.nl om de verhuizende consument tussentijds te informeren over relevante wooninformatie en aanbiedingen.