Met deze nieuwe test meten wij diverse factoren, die te maken hebben met de fysieke gesteldheid en de omstandigheden voor sportbeoefening. Op basis hiervan kunnen wij onder andere de juiste uitgangspunten voor spierbelasting, optimale trainingstijd, effectiviteit van de training en energie reserve bepalen. Dit resulteert in aanbevelingen voor gezonde voeding, lichaamsbeweging en ontspanning.

De test is in de achterliggende jaren door wetenschappelijk onderzoek tot stand gekomen en levert direct een belangrijke bijdrage bij preventie en gezondheidsontwikkeling.
Met deze testmogelijkheden loopt Ardor Vitality voorop bij de begeleiding van haar leden.

Ardor Vitality Center Palace is gehuisvest in het prestigieuze Palace Hotel te Noordwijk aan Zee. Het hierin gevestigde wellness en fitness centrum is een vertrouwde plek voor veel Noordwijkers. Sinds kort is de exploitatie van wellness en fitness overgedragen aan Ardor Vitality, onderdeel van de Ardor Groep te Amersfoort. Een bijzonder bedrijf dat als uitgangspunt heeft: zorg, welbevinden en bewegen in de comfortabele omgeving van een hotel.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular