Deurne, maart 2008.

Nieuwe linkportal:

 

De beheerder van deurne.startkabel.nl wil de Deurnese gebruikers een compact digitaal linkoverzicht bieden en heeft daarbij de ambitie de meest complete en actuele linkportal voor Deurne te blijven. Daarom is actief beheer en interactie met de Deurnese gebruikers een belangrijk onderdeel van de beheersfilosofie. Binnen de doelgroep zijn er waarschijnlijk veel ideeën die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de verhoging van de kwaliteit van de linkportal. De beheerder van deurne.startkabel.nl wil die ideeën graag horen en, indien mogelijk, verwerken in de linkportal.

Oproep:
Mist u een rubriek of een dochterpagina? Ontbreekt er een link, is een link verkeerd gerubriceerd, omschrijving fout of heeft u een andere opmerking? Laat het de beheerder weten.

U bent van harte welkom op de nieuwe linkportal (vergeet niet door te klikken naar de dochterpagina"s)

http://deurne.startkabel.nl

Contact via de beheerder
e-mail: [email protected]

De nieuwe linkportal http://deurne.startkabel.nl is online. Samen met de dochter pagina’s (deurne-bedrijven, -cultuur, -sport, -uitgaan en -winkels) het meest complete overzicht met links naar websites die gerelateerd zijn aan Deurne (inclusief Helenaveen, Liessel, Neerkant, Vlierden, Walsberg en Zeilberg).