Als marktleider op het gebied van SEO ontwikkeling ziet Trellian de europese markt als een belangrijke groeimarkt, en heeft speciaal daarvoor een nederlandse Sales Manager aangetrokken.

Carolus van Soest is sedert april 2008 Sales Manager nederlandse en duitse softwaremarkt voor Trellian Europa.
Hij is verantwoordelijk voor de marktontwikkeling en professionele marktondersteuning van Trellian software produkten en diensten op het gebied van Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Zoekmachine Marketing (SEM).

Gedurende de afgelopen jaren is hij met name in IT, internet en media gerelateerde functies werkzaam geweest voor o.a:
1steKeuze bv, RIPE-NCC, HCM / Adera in Amsterdam; Guardian Newspapers Ltd, Boff Ltd, Apple computer in Londen.

Maxime Grandchamp, president van Trellian Europe, verklaart hierover:
"Lokale markten bieden hun eigen mogelijkheden, met de daarbij horende eigen condities en eisen, waaraan vaak moeilijk kan worden voldaan door in het buitenland gevestigde medewerkers. Om in deze specialistische behoefte te voorzien, is het voor Trellian van groot belang om hiervoor de juiste mensen aan te trekken, met de beste lokale kennis en ervaring op SEO gebied."

Trellian Bedrijfsprofiel

Trellian is opgericht in 1997 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste en meest ervaren Internet Software bedrijven, toonaangevend in zowel software als internet oplossingen. De produkten van Trellian richten zich op alle internet gebruikers (SEO professionals, zelfstandigen, MKB, grotere ondernemingen en algemeen gebruik), met een focus op het effectief tijd en geld besparen met onze website-optimalisatie en internetmarketing applicaties.

Wereldwijde distributie van onze software vindt plaats via de Trellian websites, gelocaliseerd in meerdere talen. Onze prijswinnende software wordt ofwel in electronische vorm geleverd via directe on-site downloads vanaf eigen Trellian servers, ofwel via een platform onafhankelijke webbrowser-interface.

Trellian heeft zich gepositioneerd om de zich ontwikkelende internetmarkt voor freelancers, zelfstandigen en MKB te veroveren met gebruiksvriendelijke en professionele softwarepaketten voor website promotie en internet marketing.

Trellian.nl SEO software en diensten:
- SEO Toolkit, website optimalisatie software: http://www.trellian.nl/seotoolkit/index.html
- SubmitWolf, zoekmachine aanmeld software: http://www.trellian.nl/swolf/index.html
- Keyword Discovery, trefwoord onderzoek tools: http://www.keyworddiscovery.nl/

-------------------- Einde van persbericht --------------------

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Maxime Grandchamp
mailto:[email protected]
Telefoon: 00.33.361 080 143
Trellian.nl is in een onderdeel van Trellian Europa.
Trellian Europe
229 rue Solférino
59000 Lille, Frankrijk
Website: http://www.trellian.nl
Email: [email protected]