it suits IT brengt it suits Fashion op de markt. Deze add-on oplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV dekt de specifieke behoeftes van fashion bedrijven (kleding, schoenen, sportartikelen, accessoires).

“We zijn er trots op dat we deze nieuwe oplossing zo snel na de start van ons bedrijf op de markt kunnen brengen. Binnen Nederland zullen we dit zelf doen. Daarbuiten zullen we gebruik maken van ons netwerk van resellers.”, aldus Sales Manager Theo Doelman.
 
“We zijn druk bezig om de oplossing gecertificeerd te krijgen door Microsoft, wat een duidelijke bevestiging van de kwaliteit zal betekenen. De volgende stap is dan om de Certified for Dynamics certificering te verkrijgen, waardoor onze oplossing er duidelijk bovenuit komt te steken”, vult managing partner Paul Jonker aan.
 
Marketing manager Yildiz de Leeuw merkt op: “Door deze belangrijke ontwikkelingen zullen we binnenkort promoveren van Certified Partner naar de status van Gold Certified Partner. Dat zal opnieuw een bevestiging zijn van onze kennis en expertise.”
 
“Minstens zo belangrijk is het feit dat deze oplossing is ontwikkeld door mensen met enorme praktijkervaring in de fashion branche en een indrukwekkend CV in de wereld van Microsoft Dynamics add-on oplossingen”, is de mening van product manager Gerdien Cammeraat.
 
“Het is een uitdaging om de oplossing verder te ontwikkelen. Daarbij enerzijds in de pas blijvend met de Microsoft technologie en anderzijds de functionaliteit steeds verder verrijkend. We kijken reikhalzend uit naar de release van Microsoft Dynamics NAV 2009, maar onze ambitieuze roadmap geeft ons ook al heel wat werk”, merkt development manager Willy Exterkate op.
 
Alle genoemde personen zijn bekende professionals in zowel de Microsoft Dynamics als de fashion wereld. Dit biedt grote zekerheid aan bedrijven die voor it suits Fashion kiezen. Ze krijgen niet alleen een uitstekende oplossing, zowel technisch als qua functionaliteit, maar zijn ook verzekerd van de best denkbare ondersteuning bij de implementatie van en tijdens het werken met it suits Fashion.
Microsoft Dynamics NAV partners in het buitenland die geïnteresseerd zijn om reseller van it suits Fashion te worden krijgen dezelfde mate van zekerheid.