Levith Health Products (LHP) heeft het assortiment Moringaproducten uitgebreid met Moringa-shampoo en Moringa-body wash. Zoals alle producten van LHP zijn de shampoo en de body wash 100% natuurlijk. De basis van beide producten is moringaolie. Daaraan zijn verschillende kruidenextracten toegevoegd, zoals Aloë Vera, Tea Tree en Neem.

Moringa shampoo:

De moringaolie en het moringabladeren-extract in moringa shampoo voeden de haarwortels en de hoofdhuid. De anti-oxidanten in Moringa helpen de vrije radicalen uit de lucht te neutraliseren. Moringaolie haalt, net als olijfolie, vuil uit het haar. Moringa shampoo bevat vele kruiden, waaronder Aloë Vera, Hibiscus en Neem, die allemaal essentieel zijn voor de gezondheid van het haar. Hisbiscusblaadjes verstevigen het haar en maken het zacht. Bovendien voorkomen ze vroegtijdig grijs worden, haaruitval en hoofdhuidproblemen. Er is Neembladeren-extract toegevoegd aan de shampoo om de vorming van roos te voorkomen en het haar te versterken. Amla is een uitstekende haarconditioner die het haar zijdeachtig laat glanzen. Het stimuleert de haarzakjes en bevordert zo de groei van het haar en verbetert de structuur. Net als Hibiscus, voorkomt het vroegtijdig grijs worden en roos.

Moringa Body Wash:

De basis van Moringa Body Wash is moringaolie, die haar hydraterende kwaliteiten ontleent aan een zeer hoge concentratie vitamine A en C, en onverzadigde vetzuren. Bovendien bevat moringaolie krachtige natuurlijke antioxidanten die de huid verzachten. De antioxidanten en de voedingsstoffen samen helpen de vrije radicalen van de huid te neutraliseren. 60% van de voedingsstoffen die op de huid worden aangebracht, worden door de huid opgenomen. De voedingsstoffen van moringaolie en de kruiden die aan de Body Wash zijn toegevoegd worden dus grotendeels door de huid opgenomen en verbeteren die. Moringa Body Wash bevat Aloë Vera, Neem en andere kruidenextracten. Aloë Vera helpt nieuwe huidcellen aan te maken, stimuleert de doorbloeding en voedt zo de huid. Cassia Alata wordt veel gebruikt in cosmetische en dermatologische huidverzorgingsproducten omdat het verjongend werkt. Neem gaat huidaandoeningen tegen en draagt bij aan een gezonde, mooie en stralende huid.

Voor meer informatie en/of bestellingen: www.moringaproducts.nl