Persbericht: Den Haag 17 oktober 2012

Deze maand zijn we definitief van start gegaan met onze nieuwe website (www.regelalles.nl), na eerst een behoorlijke tijd bezig te zijn geweest met het opzetten van deze site en het optimaliseren hiervan.
Ondanks dat het enige tijd heeft geduurd voor de site helemaal klaar was, wat te maken had met drukke andere zakelijke verplichtingen, zijn we heel blij met deze site en gaan we ons hier vanaf heden na wat proefdraaien nu vol instorten.

Wat doet regelalles.nl:

Op www.regelalles.nl kunnen particulieren en ondernemers/leveranciers offertes aanvragen in bijna iedere branche. De meeste offerte aanvragen zullen naar alle waarschijnlijkheid worden aangevraagd bij aannemers, bouwbedrijven, schildersbedrijven, dj‘˜s, computerexperts, verzekeringsmaatschappijen en /of verzekeringsagenten, hypotheekadviseurs, energieleveranciers en internet/tv/(vaste)telefonieproviders. Uiteraard hopen we op een nog bredere doelgroep en ons systeem is hier ook op voorbereid.
Wat ons onderscheid van vele andere offerte vergelijkingssites zijn onze zà©à©r voordelige tarieven voor onze zakelijke klanten en ons postcode gerelateerde systeem. Onze leveranciers kunnen kiezen uit twee type abonnementen, type 1: Onbeperkt offerte aanvragen ontvangen van bedrijven en zelf onbeperkt offertes aanvragen bij bedrijven voor een vast bedrag per maand, daarnaast is er de optie om particulieren offerte aanvragen te ontvangen met een aan en uit vink systeem waarbij de klant per offerteaanvraag betaald & type 2: Onbeperkt offerte aanvragen ontvangen van zowel bedrijven als van particulieren en zelf onbeperkt offertes aanvragen bij andere bedrijven voor een vast bedrag per maand.

Momenteel hebben wij de actie: Eerste drie maanden helemaal GRATIS !!

Voor particulieren is het altijd gratis.

Wij hopen de mensen met onze site op een makkelijke en goede manier offertes te laten aanvragen en o.a. aannemers te vergelijken met elkaar.
Heeft u nog vragen, opmerkingen of ideeën voor ons, dan verwijs ik u graag naar ons contactformulier op www.regelalles.nl .

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular