Als pony's en paardhouder vond Rene Reijtenbagh de markt voor hooi onvoldoende transparant. à¢â‚¬Å“Er was weinig zicht op het lokale aanbod en hoe de prijzen werden bepaaldà¢â‚¬, zegt hij. Na wat marktonderzoek was het idee voor het bouwen van een online marktplaats al snel geboren.

Onlangs is Rene Reijtenbagh met ondersteuning van een online marketing bureau Hooimarkt.nl gestart. Via deze marktplaats kunnen handelaren, boeren, hobbyboeren en paarden- & ponybezitters vraag en aanbod van hooi en toebehoren zelf regelen. Een unieke service voor een hele specifieke markt. à¢â‚¬Å“De dienst is gratis en via het verhuren van banner ruimte kunnen we de kosten dekkenà¢â‚¬, zegt Rene.

Hooimarkt.nl is voor relevante adverteerders een interessante nichemarkt. Zeker als er straks veel gebruik van wordt gemaakt en de marktplaats vele bezoekers per dag genereert. Denk voor à¢â‚¬Å“banner advertisingà¢â‚¬ aan fabrikanten van landbouwmachines, gespecialiseerde bouwbedrijven voor de agrarische sector, toeleveranciers, etc.

In samenwerking met het online marketing bureau www.stoopsimon.nl wordt er een à¢â‚¬Å“plan de campagneà¢â‚¬ ontwikkeld om snel traffic naar website te genereren. à¢â‚¬Å“Hooimarkt.nl moet binnen nu en een jaar een begrip worden bij alle relevante doelgroepenà¢â‚¬, zegt Rene.

Hooimarkt.nl, de speld in de hooiberg.

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular