(Persbericht) Boxershortswinkel.nl is een nieuwe webwinkel. Nieuw maar ook vernieuwend. Boxershorts kun je overal vinden, maar boxershortswinkel biedt je iets bijzondersà¢â‚¬¦

Stel je voor. Comfortabele boxershorts, veel keuze, makkelijk zoeken, op kleur, op maat, op soortà¢â‚¬¦en fijne prijzen. Zou dat niet ideaal zijn? En daar is boxershortswinkel.nl. Voor jou op zoek gegaan naar de beste boxershorts, met de leukste dessins, het comfortabelste materiaal en met de mooiste modellen.
Het assortiment wijde boxershorts omhelst boxers van het merk Jockey. Een van oorsprong Amerikaans merk dat de eerste boxershort op de markt heeft gebracht. De ruime ervaring van Jockey maken deze boxers dan ook tot een van de comfortabelste onderbroeken voor mannen. Prijs: 15,95 euro.

Het assortiment strakke boxershorts kent merken als No Limit en Go Sport. Relatief onbekende merken. Maar wel met aangenaam draagcomfort en prachtige dessins. Aangeboden in 2-pack voor 12,95 euro is de prijs onverslaanbaar laag.

Bestel vandaag je boxershort en ontvang je bestelling morgen al in huis. Ruilen mag binnen 14 dagen. De verzendkosten bedragen 1,00 euro per artikel. De betaalmogelijkheden zijn uitgebreid: iDeal, Creditcards, Paypal en overschrijven per bank.

http://www.boxershortswinkel.nl
Baarslaan 91
2215 XK Voorhout
tel. 0252 86 17 01
[email protected]