(Persbericht) Weg van Wijn, de kortste weg naar de mooiste wijnen

Vaassen, 1 oktober 2010 - Weg van Wijn is vandaag online gegaan met een bijzonder aanbod wijnen van Europese wijnhuizen. Weg van Wijn importeert wijnen uit zorgvuldig geselecteerde en niet voor de hand liggende streken in Europa. Op wegvanwijn.nl vinden wijnliefhebbers een exclusief assortiment kwaliteitswijnen die eenvoudig online te bestellen zijn in een prijscategorie van 5 tot 25 euro per fles.

Kwaliteit in wijn en wijnmaken
Weg van Wijn is voortgekomen uit De 3 Zwanen Wijnkopers, dat sinds 2004 vanuit het Gelderse Vaassen wijn importeert van wijnhuizen waarmee een persoonlijke relatie is opgebouwd. Toevoeging aan het assortiment gebeurt op basis van de kwaliteit van de wijnen à©n van de werkwijze. Weg van Wijn werkt samen met wijnmakers die de opbrengst per hectare laag houden, de grond niet uitputten en die de juiste druivenrassen voor de bodem selecteren. Die basis is met de overgang naar Weg van Wijn niet veranderd. Wel zijn de website en het bestel- en leveringsproces geprofessionaliseerd.

Drijvende krachten achter Weg van Wijn zijn wijnkenner Rob van der Waals, die zeven jaar geleden De 3 Zwanen Wijnkopers oprichtte en ondernemer Henk Put, die veel ervaring heeft in het professionaliseren en structureren van bedrijven. Zij delen hun passie en liefde voor wijnen in Weg van Wijn.

Wijn uit Zuid-Frankrijk, Rheingau en Veneto
Het aanbod van Weg van Wijn heeft zijn basis in Zuid-Frankrijk (Minervois, Corbieres, Banyuls), Italië (Veneto) en Duitsland (Rheingau). Het assortiment ontwikkelt zich elk jaar: Weg van Wijn blijft op zoek naar veelbelovende wijnstreken en gepassioneerde en ambachtelijke wijnmakers om het aanbod uit te breiden.

= = =

Meer informatie voor de pers:
Weg van Wijn
Rob van der Waals - [email protected]
Henk Put - [email protected]
http://www.wegvanwijn.nl

Op verzoek zijn foto's beschikbaar van wijnhuizen en wijnmakers waar Weg van Wijn mee samenwerkt.