Vraag en aanbod overzichtelijk in beeldFerroFinder BV uit Bunschoten ontwikkelde de website www.FerroFinder.nl. Een portal, specifiek voor de metaalbranche, die de metaalbranche overzichtelijk in beeld brengt. Hille de Graaf, directeur van FerroFinder BV, deed in zijn carrière veelzijdige ervaring op in de metaalbranche als ondermeer inkoper en werkvoorbereider. Op basis van deze ervaring en de constatering van de behoeften in de markt, is FerroFinder.nl ontstaan.  
Hille de Graaf: ‘FerroFinder.nl maakt het mogelijk om bijvoorbeeld efficiënt te zoeken naar die ene toeleverancier, naar een producent met een geschikt machinepark om een klus uit te voeren, naar tijdelijke krachten, specifieke opleidingen in de metaalbranche. Er kan bijvoorbeeld gezocht worden op aanbod, machinepark of capaciteit. Daarnaast is er op FerroFinder.nl ruimte voor nieuws en wetenswaardigheden uit de branche en voor vacatures. Abonnees van FerroFinder.nl profiteren van voordelen die een voorsprong bieden: snel overzicht van de metaalmarkt en de machinehandel, tijdwinst bij het uitbesteden van productiewerk en centrale toegang tot personeel, opleidingen en branche-informatie. Kortom, FerroFinder.nl wil een compleet platform voor de metaalbranche zijn.’ FerroFinder.nl richt zich op de metaal- en metaalbewerkingindustrie, oppervlaktebehandelaars, machinebouw, uitzend- en detacheringbureaus, inkooporganisaties, opleidingsinstituten, transport- en distributiebedrijven, engineeringbureaus, brancheorganisaties, ontwikkelingsondersteunende instanties en toeleveranciers.‘FerroFinder.nl biedt inkopers, het bedrijfsbureau of de productiedirecteur een efficiënt hulpmiddel om te gericht te zoeken naar een passend aanbod in de markt. Maar ook voor een gerichte positionering in de markt, biedt het platform goede mogelijkheden. Het is daarom ook een uitstekend middel ter ondersteuning van bijvoorbeeld marketing- en salesactiviteiten en voor personeelsmanagement’, licht Hille de Graaf toe. Vanaf 16 oktober a.s. is FerroFinder.nl via het internet benaderbaar.

FerroFinder.nl introduceert zich aan de branche gedurende de Metavak die van 16 t/m 18 oktber a.s. in de Evenementenhal Gorinchem wordt gehouden. Ferrofinder is te vinden direct na de ingang.www.FerroFinder.nl