‘s-Hertogenbosch, 21 januari 2008 – PE People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, heeft Jeroen Krijgh benoemd tot regiomanager Zuid. Jeroen is in zijn nieuwe functie onder andere verantwoordelijk voor de versterking en verdere groei van de klantrelaties van PE People in Brabant Oost en Noord Limburg. Daarnaast is Filip van den Heuvel aangesteld als vestigingsmanager ’s-Hertogenbosch. Filip volgt Jeroen op en houdt zich voornamelijk bezig met de aansturing van het team en de verdere groei en professionalisering van de nieuw geopende vestiging in ‘s-Hertogenbosch.

Jeroen Krijgh is al ruim drie jaar werkzaam bij PE People als vestigingsmanager in Reek. In het verleden heeft Jeroen diverse commerciële functies vervuld. Zo werkte hij ruim vier jaar als Salesmanager bij Volvo. Filip van den Heuvel is voor zijn komst bij PE People ruim dertien jaar actief geweest bij diverse opdrachtgevers binnen de meubelindustrie en vervulde verschillende leidinggevende functies.

“Wij zijn erg blij met de benoeming van Jeroen als regiomanager Zuid”, aldus Saskia Rosmalen, commercieel directeur van PE People. “Jeroen heeft al uitgebreide ervaring binnen onze organisatie en beschikt over zowel vakinhoudelijke als branchespecifieke kennis. We zijn ervan overtuigd dat deze stap voor hem op een juist moment komt. Ook Filip is een waardevolle bijdrage voor onze organisatie, aangezien hij veel commerciële en leidinggevende werkervaring heeft opgedaan. Daarnaast heeft hij in de praktijk gezien wat de waarde is van tijdelijk personeel, wat binnen deze branche een belangrijke pré is.”

---------------------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Jeroen Krijgh, regiomanager Zuid bij PE People en Filip van den Heuvel, vestigingsmanager ’s-Hertogenbosch bij PE People.

PE People

PE People opereert sinds 2000 als één van de grootste internationale arbeidsbemiddelaars van Nederland en is gespecialiseerd in Poolse en andere Europese werknemers. PE People selecteert gemotiveerde mensen die direct aan het werk kunnen in diverse sectoren en dan met name in productieomgevingen. Dagelijks zijn via PE People gemiddeld meer dan 2500 uitzendkrachten aan het werk. PE People heeft zes vestigingen in Nederland in Barendrecht, Ede (Gld), Etten-Leur,

’s-Hertogenbosch, Nistelrode en Zwolle en negen vestigingen in Polen. Meer informatie is te vinden op www.pe-people.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: [email protected]