Amsterdam, 12 januari 2010 Nimble IT, onafhankelijk leverancier van netwerk apparatuur, heeft Sten Beernink (34) aangesteld als Sales Director. Hij wordt in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor het verder versterken van de marktpositie in de Benelux en het in de markt zetten van hosted VoIP diensten. Beernink, was Senior Account Executive bij Network Hardware Resale LLC en Account Manager bij Kodision B.V.

Nimble IT levert nieuwe en vooral gebruikte netwerk apparatuur van Cisco, Juniper en Foundry. Het bedrijf groeit, tegen de ontwikkelingen van de markt in, sterk. De groei vindt vooral in Benelux en het Midden Oosten plaats.

Over Nimble IT
Nimble IT is een zelfstandige en onafhankelijke leverancier van netwerk apparatuur. Nimble IT onderscheidt zich door snelle levertijden en betere prijzen voor Cisco routers en Cisco switches. Met het aanbieden van gebruikte en gereviseerde Cisco hardware speelt Nimble IT in op de noodzaak voor bedrijven om kosten te besparen en gelijktijdig haar duurzaamheiddoelstellingen te halen. Nimble IT heeft klanten in de Benelux, Engeland, Duitsland en het Midden Oosten.

Nimble IT levert ook hosted voice diensten aan klanten die fors op hun telefoondiensten willen bezuinigen.