Amsterdam, 2 november 2009 Nimble IT, onafhankelijk leverancier van netwerk apparatuur, heeft Dennis de Boer (34) aangesteld als Sales Manager Benelux. Hij wordt in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor het verder versterken van de marktpositie in de Benelux. De Boer, was Senior Sales Manager bij GiftFor2 B.V.

Nimble IT levert nieuwe en vooral gebruikte netwerk apparatuur van Cisco, Juniper en Foundry. Het bedrijf groeit, tegen de ontwikkelingen van de markt in, sterk. De groei vindt vooral in Nederland en het Midden Oosten plaats.

à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬” EINDE PERSBERICHTà¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”à¢â‚¬”
Over Nimble IT
Nimble IT is een zelfstandige en onafhankelijke leverancier van netwerk apparatuur. Nimble IT onderscheidt zich door snelle levertijden en betere prijzen voor Cisco routers en Cisco switches. Met het aanbieden van gebruikte en gereviseerde Cisco hardware speelt Nimble IT in op de noodzaak voor bedrijven om kosten te besparen en gelijktijdig haar duurzaamheiddoelstellingen te halen. Nimble IT heeft klanten in de Benelux, Engeland, en het Midden Oosten.

Website: http://www.nimble-it.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular