Ontspannen het nieuwe jaar ingaan. Leren onthaasten. Weer terugkomen bij jezelf. Met aandacht in het hier en nu staan. Meer energie en concentratie krijgen. Je lichaam beter leren kennen en je klachten verminderen. Wil jij dat ook ? Dan zijn de ontspanningslessen wat voor jou.

De leef ontspannen lessen kun je zien als een soort ontdekkingsreis met je lichaam en je ademhaling als gids. Je gaat stilstaan bij en luisteren naar je lichaam, je spanningen vinden, leren begrijpen en daarna proberen los te laten. Het is een holistische therapie gebaseerd op ontspanningsoefeningen o.a. afkomstig uit de yoga en bio-energetica en wordt gecombineerd met chakra- en meditatie oefeningen. Ook werk ik graag afwisselend met thema's zoals kleuren, geuren, de natuurtijd, kruidenthee, meditatiekaarten, spreuken, enz.

Dinsdag 19 januari start er weer een nieuwe serie lessen. Locatie: Zuiderlicht, centrum Breda, 18.45-20.15 en 20.30-22.00 uur, op dinsdagavond, om de week.
Tussentijds beginnen is ook mogelijk. Iedere serie en les is weer anders. Bij voldoende animo is lessen buiten Breda ook een optie.

Kosten E 150 voor 10 lessen van 1.5 uur. Geef je nu alvast op en ga meer ontspannen aan het nieuwe jaar beginnen: [email protected]

Kijk op de website voor meer informatie: www.praktijkInnercircle.nl