Geheel in lijn met het professionalisme en de ambitie die de organisatie wil uitdragen, lanceert Huis & Hypotheek vandaag een vernieuwde website. De website ondersteunt de bezoeker eenvoudig en stapsgewijs om meer inzicht te krijgen in hypotheken. Huis & Hypotheek speelt hiermee in op de behoefte aan een betere online voorbereidingsfase en vergroting van productkennis op het gebied van hypotheken.

De bezoeker staat centraal
Met de nieuwe website toont Huis & Hypotheek zich inhoudelijk van toegevoegde waarde voor bezoekers in de diverse fases van het beslissingsproces bij het afsluiten van een hypotheek.

De bezoeker wordt via www.huis-hypotheek.nl voorzien van de juiste informatie die van essentieel belang is bij het vinden van een hypotheekvorm, die aansluit bij zijn wensen en persoonlijke situatie. Zowel de nieuwe online tools (interactieve rekenmodules & hypotheektest), als de vertrouwde ingrediënten (duidelijke maximale hypotheekberekening & eenvoudige wijze van offerte aanvragen) zorgen hiervoor.

Helder en toegankelijk
De nieuwe website is ontwikkeld door Faster Forward Interactive en uitgerust met een gebruiksvriendelijk content management systeem (Elements) waarmee de content de komende jaren wordt uitgebouwd.
De uitstraling van de nieuwe website is helder en toegankelijk. De aangesloten vestigingen hebben met de nieuwe website een gebruiksvriendelijk - en interactief platform om de bezoeker te voorzien van het beste aanbod. Niet alleen van de producten, maar ook van alle services, die Huis & Hypotheek biedt.

Dialoog met bezoeker
Conversatie past meer bij deze tijd dan alleen informatie. Huis & Hypotheek helpt middels conversatie de bezoeker bij het maken van een keuze, gebaseerd op zijn wensen en behoeften. Met als insteek keuzevrijheid en kennisoverdracht. Hierdoor vormt de site een krachtig communicatiemiddel voor nu à©n in de toekomst.