Utrecht, 10 maart 2009 à® º Dectwinkel is de nieuwe telefoonspecialist op internet die een andere koers vaart dan bestaande webwinkels. Uitgangspunt is een groot assortiment met snelle levertijden en scherpe prijzen. Maar door het bieden van uitgebreide, maar uitsluitend concrete productinformatie wil deze webwinkel ook de keuze voor consumenten vereenvoudigen.

Dectwinkel is een nieuwe webwinkel gespecialiseerd in telefoontoestellen. Telefoons van gerenommeerde merken als Siemens, Panasonic en Philips zijn terug te vinden in het uitgebreide assortiment. Als online winkel rekent Dectwinkel scherpe prijzen. Daarnaast is Dectwinkel leverancier van afgeleide producten, als dect babyfoons. Dectwinkel richt zich voornamelijk op de consumentenmarkt en klein zakelijk gebruik.

Dectwinkel heeft een scherpe focus op advies, eenvoud en excellente service. Met deze focus wil de aanbieder specialisme uitstralen door een plek te creëren waar klanten terecht kunnen voor persoonlijk advies. Manager van Dectwinkel, Patrick van Rosengarten, erkent dat er ontzettend veel keuze bestaat in telefoontoestellen. à¢â‚¬à…“Dectwinkel wil helderheid scheppen in het woud van modellen. Mede door het bieden van uitgebreide, maar relevante productinformatie willen wij hiermee de keuze van een dect telefoon vergemakkelijken.

Naast een ruim assortiment van topmerken als Siemens, Panasonic en Philips, zijn een excellente service en snelle levertijden een primair uitgangspunt in de werkwijze van Dectwinkel. Een dienst waarmee Dectwinkel zich onderscheid zijn Quick ship producten. Met deze speciale service kunnen bepaalde telefoontoestellen gegarandeerd binnen à©à©n werkdag worden verzonden.

Dectwinkel is de tweede webwinkel van moederorganisatie Netwerkshop die in 2009 haar deuren opent. Nadat eerder Actionfigurehome.nl in februari het licht zag, wordt er nu een specialistische telefoonwinkel geopend. Dectwinkel is inmiddels de dertiende webwinkel van het bedrijf Netwerkshop B.V.

Voor meer informatie over Dectwinkel zie: www.dectwinkel.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular