Nieuwe versie PhotoDVD

PhotoDVD, de unieke online multimediaservice heeft versie 2.0 van haar programma gelanceerd. Er zijn ingrijpende verbeteringen in de gebruikersinterface aangebracht zodat het bestellen van een PhotoDVD nog sneller en gemakkelijker is geworden. Daarnaast zijn de technische mogelijkheden sterk verbeterd en uitgebreid.

Video naast foto‘˜s gebruiken
Met de nieuwe versie van PhotoDVD is het mogelijk geworden om alle denkbare foto- en videoformaten in de PhotoDVD te gebruiken. Filmpjes bv. die met de mobiele telefoon zijn gemaakt kunnen nu zonder problemen naadloos in het stijlvolle product worden geïntegreerd.

Nu ook eigen muziek mogelijk
Veel gebruikers van het product zullen het prettig vinden dat er aan hun PhotoDVD nu ook eigen muziek kan worden toegevoegd. Dat ene liedje dat altijd met een bepaalde gebeurtenis blijft verbonden kan nu onder de bewegende fotoshow worden gebruikt waardoor het geheel nog meer een onvergetelijke herinnering wordt.

Geen software downloaden
PhotoDVD is een online service (www.photodvd.nl) waarbij geen software hoeft te worden gedownload. Computerkennis is niet noodzakelijk en het gebruiksgemak is groot. Het samenstellen is in enkele stappen gebeurd. Na het uploaden van de foto‘˜s en video‘˜s ligt het kant en klare product via binnen 4 dagen op de deurmat. Het wordt geleverd in een mooi vormgegeven dvd-hoes met daarop een zelf gekozen foto van de klant.

Weg uit de schoenendoos
Het lot van foto‘˜s van een vakantie of een familiebijeenkomst is toch vaak de schoenendoos of vergeten worden op de harde schijf van de computer. Even snel foto‘˜s kijken is er dan niet meer bij. Het unieke bewegende fotoboek maakt de fotoverzameling weer toegankelijk en met de nieuwe mogelijkheid van het toevoegen van filmpjes en zelf gekozen muziek is een multimediashow kijken op de eigen TV een plezier voor het hele gezin.

Nu tijdelijk met spectaculaire korting
Kennismaken met de nieuwe PhotoDVD is nu wel heel voordelig. In de feestmaand december kunt u dit unieke product uitproberen met maar liefst 50% korting! Maak hiervoor gebruik van de actiecode à¢â‚¬Å“decemberà¢â‚¬.

Website: http://www.photodvd.nl