De Amerikaanse sandwich restaurantketen SUBWAY opende vorige week haar deuren van de vestiging op de Roda JC Ring te Kerkrade. Dhr. A. Ezzarhou gaf tijdens de opening aan zeer verheugd te ziijn met de vele positieve reacties. De komst van SUBWAY werd door de omringende ondernemingen hartelijk verwelkomd en ook de regionale bewoners zijn blij met de opening van deze vestiging.
Met meer dan 32.000 vestigingen in 91 landen wereldwijd, is het merk SUBWAY het meest populaire franchissysteem van de wereld. Omdat de sandwiches voor de ogen van de klant en precies zoals de klant het wil worden klaargemaakt, is het niet verwonderlijk dat het SUBWAY in Nederland floreert.
De snelstgroeiende keten is nog maar enkele jaren in Nederland en wil binnen enkele jaren ruim 150 vestigingen openen. Sinds 2003 is SUBWAY gegroeid van 4 naar 78 zaken nu. Deze toename valt onder andere toe te wijden aan de groeiende vraag van mensen naar een snel, maar gezonde manier om te eten.
SUBWAY Kerkarde bevindt zich op het bedrijventerrein net achter het befaamde Roda JC stadion. Tijdens evenementen en wedstrijden zal SUBWAY eveneens geopend zijn om het publiek een gezonde maaltijd aan te bieden.

Noot voor de redactie en niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dhr. A. Ezzarhou
Telefoonnummer: 06 341 316 13
Email: [email protected]

Dit is een origineel persbericht.