(Persbericht) Webhost, een nieuwe aanbieder van webhosting en domeinnaamregistratie, geeft tijdelijk gratis hostingpakketten weg. Zonder enige kosten kun je een jaar lang gratis je domeinnaam en website bij Webhost.nl online zetten.

Webhost houdt de actie om de lancering van www.webhost.nl te vieren. De prijsvechter is sinds begin april actief en biedt goedkope domeinnaamregistratie en webhosting aan. Een woordvoerder van Webhost: ´Webhost is al opvallend goedkoper dan de meeste internethosters. Voor €24,- heb je bij Webhost een jaar lang hosting en registreer je gratis een domeinnaam. Om mensen zelf te laten ervaren dat onze hosting ook nog eens snel en betrouwbaar is, geven we tijdelijk hostingruimte weg.‘˜

Nu al blijkt er een grote run op de gratis webhosting van Webhost te zijn. Tientallen hostingpakketten met domeinnaam zijn al weggegeven. Via Twitter en Facebook wordt de link waarmee je je gratis kunt aanmelden onder volgers doorgestuurd. Het is nog mogelijk om een gratis hostingpakket te bemachtigen tot 14 april 2010, maar slechts de eerste 100 aanmeldingen hebben geluk. Kijk hiervoor op www.webhost.nl/aktie.

Over Webhost
Eindelijk goede webhosting à©cht goedkoop! Webhost is een nieuwe aanbieder van webhosting en domeinnaamregistratie. Via www.webhost.nl kun je voor de laagste prijzen in de markt je website hosten of een domein registreren. Ook kun je met de online tool SiteBuilder zelf je website bouwen, onderhouden en live zetten zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Volg webhost op:
Facebook
Twitter

Meer info?
Mail naar [email protected]