(Persbericht) 18 maart 2011, EenOplossing.nl is een nieuwe webshop in Nederland die zich specialiseert in producten voor in en om het huis. Daarbij een bijzondere focus op electronica en energie zuinige producten waar grote vraag naar is in elk huishouden. De webshop onderscheidt zich door gebruiksvriendelijkheid, diversiteit en uitstekende service te bieden. Het product aanbod wordt continue vernieuwd naar de wens van de bezoeker.
Geen prijsvechter
EenOplossing.nl is zeer zeker geen prijsvechter, in plaats daarvan is gekozen voor een duurzame investering naar de toekomst. Waar klanten van EenOplossing.nl nu aangeven spaarlampen die dimbaar belangrijk te vinden, kijken we bij EenOplossing.nl al naar de wat verdere toekomst. Intelligente systemen die het leven vergemakkelijken.
Snelle levering, gebruiksvriendelijkheid en goede service staan centraal.
Divers aanbod
EenOplossing.nl ziet zichzelf als een online warenhuis in artikelen die iedereen zo nu en dan nodig heeft. Daarom vinden bezoekers ook een enorme verscheidenheid aan verschillende producten in het aanbod. Naast de huidige 200 merken die we nu reeds vertegenwoordigen zal de bezoeker binnenkort ook exclusieve en innovatieve producten vinden die nieuw op de markt verschijnen.

Een echte oplossing
EenOplossing.nl biedt meer dan producten voor in en om het huis. De doelstelling is tevens een echte oplossing te bieden voor de dagelijkse bezigheden van huishoudens. Hiervoor is een eerste aanzet gegeven in het blog waar nu reeds zo‘˜n 500 bespaar tips voor energie te vinden zijn.
EenOplossing nodigd iedereen uit om zijn / haar visie op besparen te delen op het blog. De 100 beste tips worden beloond met een waardebon voor spaar of led verlichting te besteden in de webshop.
Website: http://www.eenoplossing.nl