(Persbericht) Webshops zijn er in alle soorten en maten, maar eentje hoofdzakelijk gericht op oordopjes, hoofdtelefoons en Bluetooth headsets was er tot nu nog niet. Aan de webshop Koptelefooncenter.nl de eer.

De webshop Koptelefooncenter.nl specialiseert zich in het verkopen van oordopjes, hoofdtelefoons en Bluetooth headsets. à¢â‚¬Å“Onze klanten willen waar en wanneer dan ook muziek kunnen luisterenà¢â‚¬, vertel Ben Habets, oprichter van de online shop. à¢â‚¬Å“Het liefst doen ze dat op hun eigen manier. De à©à©n prefereert doodnormale oordopjes en de andere neemt pas genoegen met een stijlvolle Bluetooth headset.à¢â‚¬

Koptelefooncenter.nl, voortgekomen uit het bedrijf Habetronics, wil zich onderscheiden met uitstekende support. Eigenaar Eric Habets heeft ruim dertig jaar ervaring in de verkoop van elektronica. Verder verkoopt Koptelefooncenter.nl producten van diverse topmerken.

De online shop heeft een breed maar gespecialiseerd assortiment, goede service en jarenlange ervaring. à¢â‚¬Å“Genoeg redenen om eens in kijkje in onze shop te nemenà¢â‚¬, sluit Habets af.