(Persbericht) Steeds meer Nederlanders kopen online kleding

Nieuwegein, 15 december 2010 Recent is de nieuwe webshop www.talimoda.nl gestart met de verkoop van Italiaanse design overhemden. Consumenten en bedrijven hebben bij Talimoda.nl volop keuze binnen een onderscheidend assortiment Italiaanse design overhemden. Uniek is het assortiment voor de ietwat gezette man. Deze doelgroep kan vaak lastig een onderscheidend design overhemd vinden. Met de nieuwe webshop speelt Talimoda.nl in op de continue groei van online kopen in Nederland. Het aantal Nederlanders dat overstapt op het online shoppen is dit jaar weer toegenomen. In totaal hebben 7,6 miljoen Nederlanders online iets gekocht, 7 procent meer dan vorig jaar. Ruim 77% van alle Nederlanders heeft inmiddels ervaring met het online kopen van kleding. Het grote voordeel van online kleding kopen is dat consumenten niet de hele winkel hoeven te doorzoeken. Met enkele muiskliks kan het gehele assortiment worden bekeken.

Gevarieerd aanbod Italiaanse overhemden

à¢â‚¬Å“Kleding is een belangrijk aspect voor veel mensen,à¢â‚¬ stelt Anita, eigenaresse van de nieuwe webwinkel Talimoda.nl. à¢â‚¬Å“Het bepaalt in grote mate je persoonlijke uitstraling. Nederlanders kiezen daarbij steeds vaker voor een onderscheidend design. Met Talimoda.nl maakt de Nederlandse consument kennis met Italiaanse design overhemden. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich onderscheidend kleden volgens de laatste mode uit het trendy Italië. Ook voor niet getailleerde overhemden kunnen mannen bij onze webwinkel terecht!à¢â‚¬ De Italiaanse overhemden op de webwinkel Talimoda.nl zijn aantrekkelijk geprijsd en zodoende voor iedere consument interessant. Naast het ruime assortiment onderscheidt Talimoda.nl zich in een uitstekende dienstverlening en service. à¢â‚¬Å“Een voorbeeld hiervan is de snelle verzending à©n het klantvriendelijke retourbeleidà¢â‚¬ vervolgt Anita met veel passie. à¢â‚¬Å“Uiteraard houden wij zelf de hoge kwaliteit nauwlettend in de gaten. In onze Italiaanse overhemden is veel katoen verwerkt. Dit zijn natuurlijke vezels waardoor de overhemden makkelijk zijn te wassen en ook nog eens slijtvast en vochtabsorberend. Bijkomend voordeel is dat bijna alle overhemden nagenoeg strijkvrij zijn!à¢â‚¬

Online winkelen flink in de lift in Nederland

Recent onderzoek van de belangenorganisatie Thuiswinkel.org geeft aan dat het aantal Nederlanders dat online hun aankopen doet nog altijd stijgt. In het eerste halfjaar van 2010 steeg de omzet van online winkels naar 3,85 miljard euro. Hiermee is er in de eerste zes maanden van 2010 maar liefst 10 procent meer verkocht dan in dezelfde periode een jaar eerder. Ook het aantal mensen dat overstapt op het online shoppen is weer toegenomen. In totaal hebben namelijk 7,6 miljoen Nederlanders online iets gekocht, 7 procent meer dan vorig jaar. Volgens Thuiswinkel.org hebben nu 9 miljoen Nederlanders minimaal à©à©n keer in hun leven iets via internet gekocht. Ruim 77% van alle Nederlanders heeft inmiddels ervaring met het online kopen van kleding. Het grote voordeel van online kleding kopen is dat consumenten niet de hele winkel hoeven te doorzoeken. Met enkele muiskliks kan bv. het gehele assortiment van Talimoda.nl worden bekeken.

Over Talimoda.nl

Talimoda.nl is de webshop in Nederland voor Italiaanse design overhemden. Talimoda.nl is ontstaan vanuit de overtuiging dat er à©à©n plek moet zijn waar consumenten en bedrijven - naast de normale maten - ook de grote maten moeten kunnen kopen. Deze plek moet gebruiksvriendelijk zijn en het aanbod overzichtelijk en duidelijk worden weergegeven. Het assortiment Italiaanse overhemden op Talimoda.nl zal regelmatig worden uitgebreid. Talimoda.nl heeft liefde voor haar producten en streeft naar tevreden klanten. Daarom staat de serviceverlening hoog in het vaandel.