Met veel plezier brengen we u er van op de hoogte dat vanaf vandaag onze nieuwe website www.DealXl .nl on-line staat.

DealXL is de nieuwe naam voor een dienstverlener die de à¢â‚¬Å“Sà¢â‚¬ van Service hoog in haar vaandel heeft staan. Wij streven naar Operational Excellence: goede en kwalitatieve telefonische bereikbaarheid, deskundige medewerkers, uitstekende prijzen en gunstige verzendkosten. ALLEMAAL zekerheden voor onze toekomstige tevreden klanten, waar daar gaat het DealXL om.

Klant is Koning
Uiteraard bieden wij onze klanten betaalgemak door middel van I-deal, creditcard(s) en bank-giro betalingen. Wij zijn er trots op nu al te beschikken over het aspirant lidmaatschap van Thuiswinkel.org. Naast dit belangrijke keurmerk zijn wij natuurlijk ook aangesloten bij Webshopkeurmerk en het Q-Shops keurmerk.

Top assortimenten
DealXL biedt u wijnen die alleen in de betere restaurants van Nederland worden geschonken. Daarnaast treft u bij DealXL een keur van parfums aan van de meest toonaangevende cosmeticahuizen. Uiteraard levert DealXL dat allemaal voor à¢â‚¬Å“ nice pricesà¢â‚¬. Bestelt u bloemen bij DealXL, dan worden ze bij onze huisleveranciers met zorg gesneden en rechtstreeks in een gespecialiseerde verpakking, waarin zelfs een klein zakje water zit verstuurt, zodat de ontvanger kakelverse bloemen ontvangt. DeaXL biedt bestellers daarom met liefde en plezier een versheidgarantie van 10 dagen.

Bij DealXL treft u al een assortiment elektronica apparatuur aan. Dat assortiment gaan we dit jaar verder verder uitbreiden met nog meer camera‘˜s, home audio, blu-ray spelers, camrecorders. Uiteraard voert DealXL ook hier alleen maar TopMerken als Philips, JVC, Samsung. Verdere groei voorzien wij ook in de assortimenten wonen en verzorging, zoals fondue sets en scheerapparaten van A-merken als Princess, Tefal en Inventum.

Veilig en vertrouwd
Wij versturen al onze producten uitsluitend via TNT post vanwege haar hoge betrouwbaarheid.

DealXL: mooie deals voor aantrekkelijke prijzen.