Sinds een aantal weken is de nieuwe website van Australian Homemade live. De nieuwe website is het resultaat van een zeer succesvolle samenwerking tussen Australian Homemade en Negeso B.V.

De voorgaande website sloot qua uitstraling, structuur en onderhoudbaarheid niet meer aan bij de hedendaagse merkbeleving van het merk Australian Homemade. Zodoende is samen met Negeso B.V. een nieuwe website ontwikkeld die qua functionaliteit, interactie, vormgeving en content meer aansluit bij Australian Homemade en haar doelgroepen.

Belangrijke randvoorwaarden voor de nieuwe website waren o.a. de vormgeving, in de vorm van een prikkelend design dat bezoekers direct aanspreekt, gebruiksvriendelijke navigatie, duidelijke positionering van de verschillende productgroepen en uiteraard interactiviteit, content en vindbaarheid. Daarnaast speelt de website een belangrijke rol in de eenduidige branding van het merk Australian Homemade en het op de kaart zetten van het volledige productassortiment. Opvallend aan de website is verder de flash intro op de homepagina die bezoekers direct het water in de mond laat lopen.

De website is volledig gebaseerd op het Negeso Web / Content Management Systeem en dat maakt het voor de content managers van Australian Homemade nog gemakkelijker om de website zelfstandig te onderhouden.

Paul Leinders, directeur: à¢â‚¬Å“Wij hebben met verschillende ondernemingen gesproken over de bouw van onze nieuwe website, maar al vrij snel werd de beslissing genomen om dit traject samen met Negeso te doen. Onze doelstellingen voor de nieuwe website waren zeer ambitieus en het werken met sterke professionele partners is dan ook een belangrijke vereiste.

Het Negeso project team werd vanuit Australian Homemade aangevuld met de verantwoordelijke marketing en onze vaste partners voor fotografie en vormgeving. Gedurende de hele samenwerking was er wekelijks contact met Negeso over de ´finetuning´ van het design, de functionaliteit en de uitstraling. Het eindresultaat voldoet aan onze vooropgestelde doelstellingen. Door middel van het Negeso Web / Content Management Systeem is de site ook eenvoudig door ons te onderhouden.

Samengevat kijken wij met tevredenheid terug naar deze samenwerking en wij kijken op dit moment met spanning uit naar de nieuwe webshop die momenteel, samen met Negeso, gebouwd wordt en live moet gaan in de loop van dit jaar.à¢â‚¬

Over Australian Homemade
Australian Homemade staat bekend om haar succesvolle winkels waar premium Ice Cream, Chocolates en Coffee wordt verkocht. In Nederland zijn er momenteel al 23 winkels op top A1+ locaties en naar verwachting zal de Australian Homemade formule in de komende jaren verder uitgroeien, onder andere door toevoeging van "to go" shop in shops. Australian Homemade staat voor puur, eerlijk, vers en 100 % natuurlijk. Dit zie je terug in de handgemaakte chocolade, het dagelijkse vers bereide ijs en de koffie bereid met versgemalen koffiebonen.

Over Negeso B.V.
Negeso: specialist in design, bouw en hosting van websites, e-commerce en webapplicaties met meerwaarde.  We richten ons op internet, extranet en intranet omgevingen inclusief eventuele koppelingen en interfaces. Negeso heeft de meest uiteenlopende specialisten in huis, variërend van ontwerpers, ontwikkelaars en systeembeheerders tot project managers. Tevens adviseert Negeso over online vraagstukken als beveiliging, vindbaarheid en online betalingen. De websites worden gebouwd op basis van een krachtig Web / Content Management Systeem dat modulair is opgebouwd en naar klanteisen wordt samengesteld.

Negeso B.V. is samen met Perfect for People B.V. onderdeel van Cobumo N.V. In totaal werken er bij Cobumo ruim 175 medewerkers, waarvan 45 bij Negeso. Meer informatie is te vinden op www.negeso.com

Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met: Ferdinand Clevers, [email protected], 030-609 59 59 of kijk op www.negeso.com

Negeso B.V.
Meentwal 9-11
3432 GL  NIEUWEGEIN
Tel: +31-(0)30-609 59 59