Vele initiatieven over e-factureren verenigd in à©à©n website

Arnhem, 20 januari 2010 Factuurwijzer, de organisatie die tal van activiteiten, instrumenten en platforms rondom het onderwerp van elektronisch factureren (ook wel e-factureren) ontwikkelt, heeft haar website sterk vernieuwd. www.factuurwijzer.nl biedt in een oogopslag een totaalbeeld van e-factureren.

Het doel van de vernieuwde website is om geïnteresseerden in het onderwerp richting te geven en de overstap naar e-factureren relatief eenvoudig en helder te maken. Het is daarmee een startpagina voor diverse informatieve locaties inzake e-factureren en factuurverwerking en is bestemd voor zowel beginners als gevorderden.

Dat Factuurwijzer inmiddels een prominente positie heeft verworven, is te zien op www.factuurwijzer.nl. Het biedt een overzicht van alle initiatieven die Factuurwijzer de afgelopen jaren heeft ondernomen. Voorbeelden zijn de informatieve websites van Platform ELFA, haar Europese evenknie EEI Platform en het Factuurkompas met gedetailleerde profielen van vele aanbieders.

Ook de website van het Factuurmonitor, met statistische informatie over e-factureren, en het Factuurcongres dat het grootste jaarlijkse evenement over e-factureren in de Benelux is, vallen onder de paraplu van Factuurwijzer. Bovendien worden dit voorjaar nog enkele zeer interessante initiatieven gepresenteerd die het vertrouwen in e-factureren gaan versterken.

Over Factuurwijzer
Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Met haar kennis en expertise realiseert de organisatie maximaal voordeel voor haar doelgroep, zowel voor zakelijke- als voor non-profitorganisaties. Factuurwijzer zet dan ook graag haar kennis en ervaring in om haar klanten de mogelijkheden en voordelen van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking maximaal te laten benutten.