Seniorstartpagina.nl dà© volwassen startpagina! Informatie, tips en interessante websites voor de 50-plusser

Eerst even een paar cijfers!
à¢â‚¬¢ 74% van de 50-plus doelgroep is online actief (Bron: Berenschot)
à¢â‚¬¢ 1 op de 3 Nederlanders is inmiddels 50-plus
à¢â‚¬¢ Internetpenetratie onder 50-plussers stijgt het snelst (bron: STIR)
à¢â‚¬¢ Vooral 50-plussers zijn steeds vaker online (bron: STIR)

Seniorstartpagina.nl is gevestigd aan de Herestraat in Groningen en is opgericht door Mark Popken. Het idee voor Seniorstartpagina.nl is ontstaan tijdens een studie Bedrijfskunde, die hij naast zijn functie als Sales Director bij NationaleVacaturebank.nl / VNU Media volgde. Als afstudeeropdracht heeft hij indertijd door middel van een uitgebreid marktonderzoek en -analyse, de doelgroep 50-plus binnen de online media in kaart gebracht. Hieruit is onder andere gebleken dat er voor deze enorme doelgroep, op een paar uitzonderingen na, online zeer weinig professionele initiatieven worden ontplooid. Verder bleek dat er behoefte is aan een informatieve en interactieve website voor vijftigplussers, waar de opzet van Seniorstartpagina.nl momenteel invulling aan geeft.

Seniorstartpagina.nl

Seniorstartpagina.nl is zowel in letterlijke als in figuurlijke zin een ´ volwassen´ startpagina. De website is bedoeld voor de actieve, ervaren 50-plusser. Daarnaast is de informatie die door de site wordt aangeboden completer en uitvoeriger dan bij de vele bestaande startpagina´s, welke slechts een linkverzameling weergeven. Seniorstartpagina.nl is een informatieve website waar informatie, tips en interessante websites over een breed scala aan onderwerpen kunnen worden gevonden.
Bezoekers kunnen bij Seniorstartpagina.nl terecht voor onderwerpen als: Sauna & Wellness (met een complete Saunagids Nederland), Campings & Kamperen (met een Campinggids Nederland), Eten en Drinken, Dating & Contacten, Online Winkelen (met een complete Online Winkelgids), etc.
Dagelijks worden de bestaande rubrieken aangevuld met vers nieuws en verwijzingen naar interessante websites.
Op korte termijn zullen er interactieve elementen toegevoegd worden, waarbij kan worden gedacht aan o.a. een forum en het maken van eigen weblogs.

Leuke interessante websitetips en unieke content

Seniorstartpagina.nl voorziet haar bezoekers per rubriek van informatie, tips en een overzicht van interessante en kwalitatief goede websites. In het overzicht van deze websites vinden bezoekers niet alleen de grote bekende organisaties, maar vooral ook de kleine en moeilijk vindbare websites, zoals bijvoorbeeld à¢â‚¬à…“de website van dat heerlijk rustige kleinschalige bungalowparkje aan de zonnige westkant van het Canarische eiland La Palma. Het park beschikt over 5 prachtige bungalows in een idyllische natuurlijke omgevingà¢â‚¬¦.

Het gebruik van de website

Op Seniorstartpagina.nl kan de bezoeker eenvoudig navigeren vanuit het menu onder het kopje ´Rubrieken A/Z´, waar hij of zij een keuze kan maken uit zeer diverse onderwerpen. Per onderwerp staat veel interessante informatie, evenals links naar kwalitatief hoogwaardige en unieke websites. Bij een aantal rubrieken kan men reviews/beoordelingen achterlaten, zodat bezoekers elkaar kunnen helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde camping, bungalowpark of sauna.

---EINDE PERSBERICHT---
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
dhr. Mark Popken
tel: 050 820 00 11
e-mail: [email protected]
http://www.seniorstartpagina.nl

Website: http://www.seniorstartpagina.nl