CharmantHotel.com - Na een jaar van ontwikkeling en verfijning is onlangs de nieuwe website CharmantHotel.com gelanceerd. CharmantHotel.com is onderdeel van Feel2Travel, een internetplatform voor reizen websites, opgericht in 2006. CharmantHotel specialiseert zich in het aanbieden en boekbaar maken van hotelarrangementen.

Waarom CharmantHotel.com?
CharmantHotel.com is er voor mensen die ook tijdens hun vakantie zoeken naar levenskwaliteit. ´Wij sturen u op uw weekendje weg of midweek niet naar zomaar een hotel. De hotels op CharmantHotel.com zijn persoonlijk door ons bezocht of speciaal aanbevolen door onze gasten´, aldus Roland Verboven, eigenaar van CharmantHotel.com. De aantrekkelijk uitziende website heeft een helder boekingsproces en biedt een hotelarrangement voor een weekendje weg of midweek in onder andere een culinair en wellness hotel, of een sfeervol hotelarrangement in een charmehotel aan zee of in de natuur.

Wat is een charmant hotel?
De hotels op CharmantHotel.com zijn veelal kleinschalige charmehotels. De basis voor een charmant weekendje weg of midweek wordt door de medewerkers van CharmantHotel.com gelegd door hotels met veel zorg te selecteren op unieke bouwstijl en inrichting, goede keuken, mooie ligging en gastvrijheid. Ook is er veel aandacht voor beauty en wellness faciliteiten. Elk hotel op CharmantHotel.com scoort hoog op tenminste 2 van deze eigenschappen.

Gratis reserveringen.
Klanten betalen geen extra kosten voor de geboden service, reserveringen via CharmantHotel.com zijn gratis. Ook hoeven klanten niet vooraf te betalen, de gast voldoet de reissom pas tijdens zijn verblijf of bij het uitchecken in het hotel.

Kwaliteitskeurmerk Qshops.
CharmantHotel.com draagt het kwaliteitskeurmerk van Qshops. Alleen internetshops die volgens een gedragscode werken kunnen het keurmerk van QShops toegewezen krijgen. Zo weet de consument zeker dat de producten van goede kwaliteit zijn en reisboekingen en internetbetalingen veilig zijn.

Wilt u uw charmante hotel aanmelden?
CharmantHotel.com is op zoek naar charmante hotels in binnen- en buitenland, die geinteresseerd zijn in het plaatsen van omzetverhogende hotelarrangementen en aanbiedingen. De website berekent een commissie per gerealiseerde boeking. Overnachtingen en arrangementen op CharmantHotel.com kunnen voorlopig alleen op aanvraag worden geboekt, met behulp van een geautomatiseerd boekingsproces. Charmante hotels kunnen per kamer en arrangement boekingsperioden vaststellen en zelf van dag tot dag de prijzen bijhouden. Hiervoor staat een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudige interface ter beschikking. U kunt uw charmante hotel online aanmelden op de website www.charmanthotel.com. Indien uw hotel en arrangementen aansluiten bij het concept van een van de andere websites Feel2Travel.nl, Hotel4Wellness.nl en Hotel4Dinner.com, wordt uw hotel automatisch doorgeplaatst.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular